Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Magazine din Cehia in topul preferintelor pe Tipli

de Sunt Fericita la 2023-01-05
Magazine din Cehia in topul preferintelor pe Tipli
Gratie diverselor canale si instrumente de comunicare, precum si datorita folosirii internetului din ce in ce mai mult pentru cumparaturi, in prezent nu mai suntem limitati la magazinele locale. Putem face achizitii in orice magazin romanesc de renume, dar si in magazine populare din alte tari. Prin Tipli puteti vizita magazine consacrate din Cehia, care au devenit foarte cunoscute si la noi. In acest articol va prezentam trei dintre acestea, despre care, probabil ati auzit deja.


Reteaua de farmacii Pilulka

Farmacia online Pilulka.ro de pe Tipli apartine companiei Pilulka Lékarny, compania-mama a Grupului Pilulka, care include companii din Cehia, Romania si Slovacia. Principalul obiect al activitatii sale este cumpararea si vanzarea de medicamente si furnizarea de servicii de sanatate - ingrijire in farmacie. 

Grupul ofera produse OTC, medicamente eliberate pe baza de reteta si fara reteta, suplimente alimentare si diverse bunuri alimentare sanatoase, produse de ingrijire pentru mama si copii, cosmetice, produse de igiena orala sau de infrumusetare si de igiena personala, dispozitive medicale, produse veterinare sau produse pentru casa, ce pot fi cumparate la Pilulka online.

Pe langa distributia in farmacii a produselor farmaceutice si de ingrijire cea mai mare parte a activitatii se desfasoara prin farmaciile online Pilulka.cz, Pilulka.sk, Pilulka.ro si prin intermediul aplicatiei mobile Pilulka.

Pilulka.ro ofera un portofoliu diversificat, cu 20.000 de produse, livrare rapida in toata tara si reduceri interesante. Puteti sa va inregistrati online in Clubul Pilulka si beneficiati de reduceri speciale sau cadouri la produsele selectate si cashback.

Marci de renume la preturi accesibile in magazinul Sportisimo

Sportisimo este un comerciant de articole sport premium din Republica Ceha, prezent pe Tipli. Inca de la infiintare, compania a sustinut o crestere anuala constanta pentru a deveni cel mai mare retailer de echipamente si imbracaminte sport din tara. Sportisimo si-a atins scopul si chiar a depasit granitele, devenind indragit de consumatori din toata Europa.

Prin daruirea sa de a oferi o gama larga de produse de calitate la preturi accesibile, Sportisimo a castigat sute de clienti din numeroase tari, printre care si Romania.

In magazinele fizice, precum si in magazinul electronic Sportisimo, veti gasi tot ce aveti nevoie pentru activitatile dumneavoastra in aer liber sau pentru a practica sporturile preferate. Puteti achizitiona convenabil articole de marca pentru sporturi care variaza de la fotbal, tenis, alergare, ciclism si ski, pana la sporturi nautice si echipamente fitness. 

Fie ca este vorba de sport sau drumetii, Sportisimo ofera calitate si o selectie larga de produse apartinand marcilor de top. Sportisimo Romania include branduri precum Nike, adidas, Alpine Pro, Under Armour, Reebok, Vans si multe, multe altele pe care le puteti descoperi atat online, pe pagina in limba romana - Sportisimo.ro, cat si in magazine fizice precum Sportisimo Bucuresti, Sportisimo Cluj, Sportisimo Iasi, Sportisimo Sibiu si in alte orase din tara: Baia Mare, Oradea, Craiova, Constanta etc. Daca nu aveti un magazin in apropierea dumneavoastra, si chiar daca aveti, vizitati Sportisimo online prin Tipli si bucurati-va de recompense la cumparaturi.

Imbracaminte si incaltaminte streetwear de la Footshop

O alta poveste de succes care a ajuns pe piata din Romania este Footshop, brand al carui magazin online poate fi vizitat prin Tipli, de asemenea. Footshop este unul dintre cele mai populare magazine de imbracaminte si incaltaminte streetwear, atat in Romania, cat si in multe alte tari. 
 
Footshop Romania ofera toate produsele pe care brandul le ofera si in strainatate, cat si articole exclusive, editii limitate, iar partea buna este ca puteti explora oferta si puteti afla in timp real despre noile Footshop releases pe pagina in limba romana, Footshop.ro.

Magazinul a starnit interesul din 2015, anul in care a existat un mare salt in istoria companiei, cand Footshop a intrat in lumea magazinelor de adidasi premium, alaturandu-se familiei adidas Consortium. Odata cu aceasta, a obtinut colectii limitate de pantofi sport adidas, inclusiv colectia YEEZY a lui Kanye West.

Pentru a adauga la acest succes, mai multe companii de renume mondial au oferit colaborari si Footshop a reusit sa obtina distributie globala de top de la Vans, Reebook, Puma si altele. Acum Footshop este lider pe piata ceha si slovaca, s-a extins in multe tari din Europa, colaboreaza cu cei mai importanti artisti si mass-media si este unicul care aduce in regiune marci exclusive si colectii de sneakers la preturi fara concurenta, dar si produse marca proprie. 

In Footshop Romania aveti posibilitatea de a aplica un cod reducere Footshop in cosul de cumparaturi online, iar prin Tipli obtineti chiar si bani inapoi din pretul platit.

Recompense de la Tipli

Tipli aduna pentru dumneavoastra. cupoane de reducere si oferte aplicabile in magazinele partenere din tara sau internationale. Folosind coduri de reducere de la Tipli intr-un magazin care ofera recompense, veti economisi considerabil la cumparaturile online.

Cand vizitati e-shopurile preferate prin Tipli, puteti castiga inapoi o parte din banii cheltuiti in multe magazine afiliate. Spre deosebire de reduceri, cashback-ul va ofera posibilitatea sa primiti bani inapoi, indiferent de promotiile existente. Cashback sau "bani inapoi" reprezinta rambursarea unui anumit procent din valoarea marfurilor cumparate.

Oferte noi si atragatoare apar periodic sau chiar zilnic, insotite de sfaturi si indicatii despre cum sa cumparati avantajos, iar toate detaliile importante le gasiti intotdeauna pe pagina de profil a magazinului care va intereseaza. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tipli

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre shopping

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0