Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Concert Leonard Cohen la Bucuresti

Concert Leonard Cohen la Bucuresti
Leonard Cohen va sustine un concert in Capitala, in Piata Constitutiei, pe 22 septembrie 2012, de la ora 20:00. Concertul face parte din turneul de promovare al celui de-al doisprezecelea album al solistului, “Old Ideas”.


“Suzanne“, “Dance Me to the End Of Love“, “First We Take Manhattan” si “Hallelujah” sunt doar cateva dintre piesele care l-au transformat pe Leonard Cohen intr-o legenda.
Noul sau album “Old Ideas” contine zece "piese noi, pe care nimeni nu le stie, dar toti le vor pretui“. Leonard Cohen a pornit in luna august in turneul de promovare al albumului “Old Ideas“, in cadrul caruia va sustine 56 de concerte.
Leonard Cohen are o cariera de peste 40 de ani, iar talentul sau indiscutabil a fost recompensat de-a lungul timpului cu peste 25 de discuri de aur si platina.

Piesele lui au fost reinterpretate in peste 1.300 de variante, inclusiv de artisti si trupe ca U2, REM, Nick Cave, Bon Jovi.
Concertul lui Leonard Cohen din Piata Constitutiei va dura mai bine de trei ore.
Artistul este insotit pe parcursul intregului turneu de Roscoe Beck (bas, contrabas, director muzical), Neil Larsen (acordeon, alte instrumente cu clape), Rafael Gayol (tobe, alte instrumente de percutie), Mitch Watkins (chitara), Javier Mas (chitara, lauta), Sharon Robinson & Webb Sisters (voci aditionale), precum si violonistul moldovean Alexandru Bublitchi.
Evenimentul este sprijinit de Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul Local al Municipiului Bucuresti, prin ArCuB si CPPESCTB, si este organizat de East European Events si Marcel Avram, in colaborare cu D&D East Entertainment.
Ultimele bilete la concertul lui Leonard Cohen se gasesc la vanzare prin reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online, pe www.eventim.ro.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre concert

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bucuresti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre turneu

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0