Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Concertul lui Celine Dion la Bucuresti, amanat cu un an

de Sunt Fericita la 2020-06-11
Concertul lui Celine Dion la Bucuresti, amanat cu un an
Concertul pe care trebuia sa-l sustina Celine Dion la Bucuresti a fost amanat cu un an din cauza pandemiei Covid-19, boala cauzata de coronavirusul SARS-CoV-2.


Celine Dion ar fi trebuit sa cante pe Arena Nationala din Bucuresti pe 29 iulie. Evenimentul a fost reprogramat, in contextul pandemiei, pentru 25 iulie 2021, au anuntat miercuri organizatorii, Emagic.
 
In luna aprilie, artista a anuntat ca amana concertele programate in 19 orase europene in perioada 21 mai - 25 iulie.
 
"Chiar am sperat sa revenim pe scena candva anul acesta, dar nu este nimic mai important decat sanatatea si siguranta tuturor. Toata lumea a trecut printr-o perioada atat de dificila in timpul acestei pandemii, iar inima mea se indreapta spre toti cei care au suferit. Stiu ca pana la urma vom trece de asta impreuna si vom recupera timpul pierdut. Imi e dor de spectacolele noastre… abia astept sa cant din nou cu voi toti. Aveti grija de voi… ne vedem curand", a transmis Celine Dion.
 
Turneul mondial "Courage”, din care face parte si concertul de la Bucuresti, va fi reluat in primavara anului viitor.
 
"Pandemia de Covid-19 are un impact devastator nu doar asupra sanatatii populatiei si a sistemului medical, dar si la nivel social si economic, industria muzicala fiind printre industriile afectate grav. Ne aflam intr-un context unic in istoria recenta, trecem toti prin momente cu adevarat dificile si suntem siguri ca fanii Celine Dion din Romania inteleg pe deplin aceasta situatie", a transmis Laura Coroianu, director Emagic.
 
Biletele achizitionate pentru data de 29 iulie 2020 isi pastreaza valabilitatea pentru 25 iulie 2021. Biletele pot fi cumparate in continuare.
 
Turneul mondial prin care Dion isi promoveaza cel mai recent album a debutat in septembrie 2019, in Québec, si ea a sustinut 52 de concerte sold-out inainte ca seria sa fie intrerupta din cauza pandemiei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre concert

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bucuresti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre amanat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 2021

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0