- o conopida medie
- 3 oua
- 4-5 linguri de faina
- condimente, sare, piper
- ulei pentru prajit
Mai intai, oparim conopida in apa cu sare. Nu se lasa la fiert ca sa nu se inmoaie prea tare si sa se sfarame in timp ce o prajim. Se bat separat ouale, se adauga faina treptat si se condimenteaza dupa gust. Conopida oparita se rastoarna intr-o spumiera si se trece prin amestecul de ou si faina. Se prajeste in ulei incins pana se rumeneste.
Puteti incerca aceeasi varianta cu un amestesc picant si prin coacerea in cuptor. Poate fi servita cu salata, cartofi cu unt sau cu orice altceva o sa vi se para ca se potriveste. Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 2.63
din 5
- 4 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!