- o conopida medie
- 3 oua
- 4-5 linguri de faina
- condimente, sare, piper
- ulei pentru prajit
Mai intai, oparim conopida in apa cu sare. Nu se lasa la fiert ca sa nu se inmoaie prea tare si sa se sfarame in timp ce o prajim. Se bat separat ouale, se adauga faina treptat si se condimenteaza dupa gust. Conopida oparita se rastoarna intr-o spumiera si se trece prin amestecul de ou si faina. Se prajeste in ulei incins pana se rumeneste.
Puteti incerca aceeasi varianta cu un amestesc picant si prin coacerea in cuptor. Poate fi servita cu salata, cartofi cu unt sau cu orice altceva o sa vi se para ca se potriveste. Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 2.63
din 5
- 4 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!