- o conopida medie
- 3 oua
- 4-5 linguri de faina
- condimente, sare, piper
- ulei pentru prajit
Mai intai, oparim conopida in apa cu sare. Nu se lasa la fiert ca sa nu se inmoaie prea tare si sa se sfarame in timp ce o prajim. Se bat separat ouale, se adauga faina treptat si se condimenteaza dupa gust. Conopida oparita se rastoarna intr-o spumiera si se trece prin amestecul de ou si faina. Se prajeste in ulei incins pana se rumeneste.
Puteti incerca aceeasi varianta cu un amestesc picant si prin coacerea in cuptor. Poate fi servita cu salata, cartofi cu unt sau cu orice altceva o sa vi se para ca se potriveste. Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Strategia Business4Edu - Educatie cu mindset de leadership
Strategia Business4Edu – Educatie cu mindset de leadership va ofera instrumente clare pentru a transforma procesul de invatare intr-o experienta mai placuta mai eficienta si mai relevanta pentru copii si pentru comunitatea scolara In acest moment lucrarea & 39;Strategie Business4Edu - Educatie cu mindset de leadership& 39; este in curs...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
