Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Creativitatea copilului poate fi stimulata

Creativitatea copilului poate fi stimulata
Esti parinte, deci esti automat responsabila, pe langa cresterea si dezvoltarea, si cu educarea copilului tau. Ceea ce nu este foarte simplu. Exista riscul destul de mare de a folosi tehnici de parenting nu tocmai potrivite. Mai ales daca tu nu ai avut o copilarie foarte fericita, riscand deci sa cazi in "extrema cealalta".


Partea dificila este sa-i castigi interesul si sa ii stimulezi apetitul pentru a invata. Cum poti sa-l atragi in „cursa” de a invata lucruri noi? solutia cea mai la idnemana este un software educational, caci este o modalitate atractiva, moderna, notiunile prezentate sunt asimilate mai repede si, in plus, totul seamana cu o joaca.
Exista astfel de programe care li se adreseaza copiilor, avand un continut tematic larg. De la povesti si notiuni simple despre mediul inconjurator sau familie si pana la notiuni de matematica, portofoliul elevului (limba romana si educatie plastica) sau magazin interactiv.
De ce vor invata copiii mai repede? Pentru ca nici macar nu vor sesiza ca sunt lectii. Acestea vor fi percepute drept jocuri interactive. Intr-o lume fascinanta!
PitiClic dezvolta memoria vizuala, imaginatia, mareste simtul de observatie, lucreaza pe nivelul concentrarii atentiei, creste constanta vointei si sporeste coeficientul de inteligenta.
In loc sa le dezvolti latura agresiva, prin jocuri neinspirat alese care-i aduc in pragul stresului, antrenandu-i sa ucida fiecare milimetru miscator de pe ecran, mai bine sa-i mobilizezi intr-o activitate potrivita varstei lor si care lucreaza la modelarea pozitiva a comportamentului acestora.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copil

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre jocuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre invatare

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0