Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti ajuti copilul sa invete usor si eficient limba franceza

de Alina Ilie la 2017-10-23
Cum sa iti ajuti copilul sa invete usor si eficient limba franceza
Copilul tau a ajuns la varsta la care articuleaza cuvinte si reproduce fiecare fraza pe care tu o spui? Inseamna ca se afla in perioada propice invatarii unei limbi straine. Profita de acest moment in care copilul tau poate absorbi informatii ca un burete pentru a-l invata o limba straina care ii va fi de folos pe termen lung.


Invatarea unei limbi straine precum este franceza ii ajuta pe copii sa isi dezvolte gandirea, sa faca asocieri intre cuvinte intr-un mod mult mai simplu si mai eficient, dar si sa comunice usor cu alti copii. De asemenea, cunoscand bazele limbii franceze, acesta se va descurca mult mai bine la gradinita, la scoala, va intelege principalele expresii folosite in filme, muzica, dar si in cadrul evenimentelor la care va participa.

Cum iti inveti copilul limba engleza simplu si distractiv?

Cu siguranta ca iti doresti sa petreci mai mult timp cu copilul tau. Insa, in momentul in care acesta incepe sa descopere lumea pe cont propriu, devine mult mai independent, iar timpul pe care il petreceti impreuna este din ce in ce mai limitat. Chiar daca va aflati in acelasi loc, activitatile voastre difera.

Setul de cartonase distractive pentru invatarea limbii franceze este una dintre cele mai bune metode pe care el ai la dispozitie pentru a petrece mai mult timp cu copilul tau, pentru a-i supraveghea procesul de invatare si pentru a va distra impreuna.

Setul este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani si ii ajuta pe copii sa asocieze cuvinte din limba franceza cu imagini colorate si placute din punct de vedere vizual. Jucandu-te impreuna cu copilul tau in acest fel, ii transmiti ideea ca invatatul poate sa fie distractiv.

Mai multe detalii aici despre setul de cartonase distractive pentru copii >>

La aceasta varsta, este uneori dificil sa captati atentia copilului si sa incercati sa il invatati multe cuvinte noi. Insa acest set de cartonase a fost creat special pentru a rezolva aceasta problema si pentru a usura procesul de invatare!
 
Joaca devine educatie eficienta, iar capacitatea de memorare a copiilor va fi dezvoltata cu succes, alaturi de latura lor creativa!

Inmanati-le aceste cartonase si observati cat de usor le va fi captata atentia! Jucati-va impreuna cu ei pentru a le oferi sansa de a invata rapid si usor limba franceza! Daca vor incepe sa invete aceasta limba straina abia mai tarziu, la 8 ani, le va fi mult mai dificil si vor fi nevoiti sa recupereze la scoala ceea ce alti copii din clasa vor cunoaste deja!

Setul de cartonase pentru invatarea limbii franceze se poate comanda aici >>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.21 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre limbi straine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre educatie

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0