Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cu ce accesorizezi o rochie de mireasa de vara, ca sa nu exagerezi

de Sunt Fericita la 2022-10-24
Cu ce accesorizezi o rochie de mireasa de vara, ca sa nu exagerezi
Miresele care se casatoresc in sezonul estival au un mare avantaj fata de cele care isi unesc destinele in orice alt anotimp, prin faptul ca pot investi mai mult efort in confort, alegand rochii in care pur si simplu sa se simta comod. Aceasta este criteriul cel mai important pentru orice imbracaminte de vara, iar pentru mirese cu atat mai mult, deoarece li se cere sa se miste mult, sa interactioneze cu numerosii invitati, fara a-si pierde prospetimea. Acest lucru este posibil doar intr-o rochie care permite pielii sa respire, evitand supraincalzirea, intr-o zi in care emotiile oricum te ravasesc. Iar ce mai permite delicata rochie de vara este o accesorizare mult mai diversificata, pielea dezgolita oferind mai mult spatiu de expunere, pentru a fi mangaiata de soare, de priviri admirative si de bijuterii si alte accesorii, precum un voal de mireasa dansand suav gaailat de vantul varatic.


Bijuteriile reflecta si eleganta si soare
 
Prin designul lor special, rochiile destinate mireselor de vara ofera un spatiu generos de afisare a bijuteriilor. in general, modelele destinate sezonului cald nu au maneci sau acestea sunt foarte vaporoase si discrete, lasand loc liber pe bratele miresei pentru a fi infrumusetate cu bratari elegante si delicate. Putina stralucire la incheietura va capta si reflecta stralucirea soarelui si, odata cu ea, fericirea ta, impartita tuturor in cea mai speciala zi pe care ti-o poti imagina.

De asemenea, multor rochii varatice le lipsesc bretelele sau le au foarte subtiri, abia sesizabile, astfel ca zona gatului permite o foarte mare libertate in exprimarea nevoii de a impresiona. Alegerea inspirata a unor lantisoare si coliere stralucitoare te vor ajuta, impreuna cu cerceii potriviti, sa emani o aura care sa te impresoare, ca si cum ai fi si tu o raza rupta din soare.

Este foarte important, insa, atunci cand iti alegi bijuteriile, sa le potrivesti din punct de vedere cromatic cu nuanta rochiei, argintul si aurul alb completand rochiile de un alb strident, in timp ce aurul galben este pus in valoare de nuantele calme ale rochiilor ivoire. Nu trebuie ignorat nici faptul ca latimea bratarii trebuie sa corespunda cu cea a eventualelor bretele, dar acestea sunt detalii de care specialistii vom avea noi grija, sa se potriveasca perfect, pentru o tinuta spectaculoasa, de efect.
 
 
 
 
De ce este important voalul de mireasa vara
 
Diversele tipuri de voaluri pentru mirese nu au doar rolul de a perpetua o traditie datorita careia femeia pare ca intra intr-un joc in cea mai importanta zi din viata ei, unul al misterului, ca o ultima provocare lansata lui, sa o redescopere in fata altarului, ca pe un dar al destinului. Acesta are si un scop practic, apreciat mai ales in cazul nuntilor organizate vara, asigurand o anume protectie pielii expuse la lumina directa a soarelui.
 
Voalurile pentru mirese care acopera si chipul sunt, in mod special apreciate, fiindca protejeaza si machiajul sau ascund micile incidente care apar atunci cand, tot cautand poza de nunta perfecta, nu observi cum caldura excesiva incepe sa afecteze munca make-up artistului.

De asemenea, voalul fereste mireasa de privirile indiscrete, intr-o anumita masura, functionand si ca un fel de protectie fata de curiozitatile insistente, care intensificaa emotiile deja existente.

O alegere inspirata este si un bolero de mireasa, fiindca cele mai multe rochii varatice nu au spate si umeri, iar o piesa vestimentara care sa adauge ceva fara a acoperi va spori eleganta oricarei femei si va dinamiza tinuta, deoarece este ca si cum, prin renuntarea la acest accesoriu, devii alta.
 
 
 
De ce este importanta crinolina miresei vara
 
Crinolina rochiei de mireasa confera volum fustei, iar asta, pentru o femeie care se casatoreste vara, se traduce prin confort termic. in cazul rochiilor mulate, desi sexi si create pentru a putea fi purtate in orice sezon, riscul ca apropierea de piele sa creeze disconfort este mai mare. in schimb, crinolina pentru mireasa indeparteaza rochia de corp, pentru a evita supraincalzirea si, in plus, delimiteaza un spatiu in jurul acesteia, un fel de perimetru de siguranta, astfel incat ceilalti sa nu se poata apropia excesiv si sa poata respira. si nu face ea asta, ci rochia, deci nu se poate nimeni ofensa ca trebuie sa pastreze distanta. Cu cat crinolina are mai multe cercuri, cu atat confortul miresei va fi mai mare.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mireasa

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0