Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Social media este enervant de invadata de fericirea nou casatoritilor

Social media este enervant de invadata de fericirea nou casatoritilor
Am inteles: te-ai logodit, esti fericita si vrei sa spui asta intregii lumi. Cine te poate acuza pentru asta? In era social media insa este o linie de demarcatie foarte fina intre a impartasi vesti bune si a emite la foc continuu fiecare detaliu al ceremonialului nuptial, doar pentru ca poti.


Pentru a evita sa-ti pierzi prietenii pe Facebook inainte sa ajungi in fata altarului, iti prezentam o lista cu cele mai enervante moduri in care cuplurile folosesc social media. Vei vedea ce sa nu faci.
Postarea unui anunt impersonal
Schimbarea statusului de pe Facebook este acum parte a ritualului de logodna. Totusi nu este o modalitate corecta de a-ti anunta prietenii apropiatai si rudele despre un eveniment important din viata ta. Vrei ca oamenii la care tii sa se simta la fel de importanti ca amicii de la birou sau colegiii din clasa a treia? Atunci asigura-te ca le spui vestea cea mare intr-un mod mul mai personal decat acela in care te adresezi "prietenilor" aleatorii. 
Poze cu inelul
Doar in filmele de duzina se face atat de mare tam-tam in legatura cu inelul de logodna cu un diamant minuscul primit de o fata oarecare. Recunoaste ca figura cu mainile puse in fata obiectivului e un pic depasita.
Numaratoarea inversa
Nu mai posta mereu mesaje gen "Mai sunt doar 438 de zile pana MA MARIT", continuand apoi procesul si pentru celelalte 437 de zile ramase.acelasi lucru e valabil si pentru orele inainte de petrecerea burlacitelor sau de ce se intampla in luna de miere. Daca peste un an ai ceva vesti, atunci sa te aud!
Postarea unor noutati nedorite
Da, am inteles, iti planifici nunta. O sa mergi al testat torturi, sa alegi huse de scaune si melodiile din playlist. Nu trebuie sa ma tii tot timpul la curent. Daca nu ai de gand sa inviti pe toata lumea din lista de prieteni al petrecere, nu mai scrie vesti.
Cersitul de Like-uri
A le cere invitatilor sa dea "like" la o pagina a nuntii pe care ai creat-o special pentru evenimentul TAU e prea mult. La fel si cererea dublarii confirmarilor pe toate canalele posibile.
Invadarea spatiului virtual cu poze de nunta
Da, arati minunat. Da, nuntile sunt momente fericite, dar chiar vrei sa demonstrezi ca esti norocoasa afisand toate pozele posibile? Cumpara un album foto ca-n vremurile de demult si retraieste momentul ori de cate ori vrei, la fel ca toata lumea.
Informatii din luna de miere
Nu vreau sa aflu ce masaje ati facut, cate cine romantice pe plaja ati avut. Nu mai da mesaje pe Twitter, nici pe Facebook. Fii fericita si bucura-te de luna de miere.
Poza de nunta la profil
Daca tii poza aia cu tine in rochie de mireasa luni bune la profil risti sa ridici multe semne de intrebare. Nunta in sine nu arata cine esti tu ca om si dupa eveniment.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre social media

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre like

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nunta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mireasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre facebook

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0