Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Iata cum sa realizezi planurile de organizare nunta in cele mai mici detalii

de Sunt Fericita la 2021-05-27
Iata cum sa realizezi planurile de organizare nunta in cele mai mici detalii
Nunta ta va fi probabil cea mai mare petrecere pe care o vei organiza vreodata. Planificarea tuturor pasilor de la A la Z va aduce extaz, dar si descurajare, in cazul in care vei alege sa te ocupi tu de toate.


Fie ca doresti o nunta mica, simpla sau una cu multi invitati, etapele de organizare nunta raman aceleasi.

 

Specialistii recomanda abordarea pe rand a fiecarei sarcini, pentru a nu te simti coplesita de intregul proces de planificare a nuntii. Apelarea la serviciile profesionale ale unei agentii de organizare evenimente ar fi ideala si te-ar scuti de multe drumuri, timpi morti, alegerea unor oferte neinspirate sau incheierea de contracte neavantajoase.

 

Care sunt pasii pentru planificarea unei nunti?

 

Cand vine vorba de planificare, pentru a evita stresul si momentele de panica, primul lucru pe care va trebui sa il realizezi va fi lista cu toate etapele necesare in procesul de organizare nunta. Daca faci parte dintre cei care considera intocmirea listelor ca fiind coplesitoare, iata o varianta cu pasii de baza, pe care va trebui sa ii finalizezi pentru a te asigura ca ziua cea mare va fi un succes. Esti gata sa intri in "modul de planificare"?

 

  1. 1. Stabileste bugetul pentru nunta

 

Primul pas esential in organizarea nuntii este stabilirea bugetului. S-ar putea sa nu fie tocmai cea mai distractiva etapa, dar este sarcina care trebuie finalizata prima, pentru a pune in miscare restul activitatilor programate pe lista de nunta.

 

  1. 2. Incepe lista de invitati

 

Nu trebuie sa ai o lista finala, dar macar una estimativa cu numarul de oaspeti. Exista o mare diferenta intre o nunta de 50 de persoane si una de 300 de persoane, in special atunci cand vine vorba de alegerea localului. Asadar, inainte de a incepe vanatoarea locatiei de nunta, contureaza-ti o idee despre numarul invitatilor pe care ii vei avea.

 

  1. 3. Stabileste cateva eventuale date de nunta

 

Nu vei stabili o data oficiala pana cand nu vei rezerva locatia. Dar este bine ca, inainte de a incepe sa cauti locatii, sa alegi cateva posibile zile din calendar in care ti-ai dori sa se desfasoare nunta. In functie de sezonul in care doresti sa te casatoresti, ziua aleasa din cursul saptamanii, sarbatorile legale, programele de lucru, poti restrange lista optiunilor pastrand doar cateva. Avand in minte aceste date posibile de organizare nunta, iti va fi foarte usor sa alegi rezervarea cea mai convenabila.

 

  1. 4. Alege o locatie

 

Acum ca stii bugetul, numarul estimat de invitati si cateva date potentiale de nunta, ai toate informatiile necesare pentru a rezerva locatia.

 

  1. 5. Contacteaza furnizorii

 

In cazul in care te-ai hotarat sa mergi pe mana specialistilor de pe site-ul petrecem.ro pentru organizare nunta, acestia se vor ocupa de acest pas, iar tu te vei putea concentra pe alte lucruri, cum ar fi rochia de mireasa, tinutele si verighetele.

 

In caz contrar, va trebui sa ii contactezi pe rand pe toti cei implicati de la fotograf, cameraman, florar, cofetari, DJ, animatori, formatia de nunta, furnizorii invitatiilor, marturiilor si a celorlalte surprize pe care vrei sa le integrezi in cadrul petrecerii. De asemenea, va trebui sa stabilesti meniul de nunta si sa alegi tortul preferat, doua dintre cele mai importante task-uri.

 

  1. 6. Cumpara rochia de mireasa, tinutele de nunta si verighetele

 

Ofera-ti suficient timp pentru a gasi tinuta perfecta din ziua nuntii tale. Atunci cand vine vorba de rochia de mireasa, alegerea poate fi dificila si consumatoare de timp. Asa ca nu lasa pana in ultimul moment achizitionarea tinutelor de nunta.

Daca tot esti la acest capitol, ia in considerare si programarea din timp pe lista profesionistilor in coafura, machiaj, manichiura, pedichiura si alte tratamente de infrumusetare.
 

  1. 7. Trimite invitatiile de nunta
     

Odata ce lista oaspetilor este stabilita, poti sa alegi formatul invitatiilor de nunta. Trimiterea acestora la timp este esentiala in planificarea nuntii.
 

Dupa cum vezi, maratonul din cursa planificarii nuntii tale cere multe resurse. De aceea, multe cupluri opteaza pentru contractarea unei agentii de organizare nunta, care sa se asigure de buna desfasurare a lucrurilor. Cu ajutorul specialistilor, nu vei mai avea motive de stres, agitatie si nervi. Misiunea ta va fi doar sa te bucuri la maximum de fiecare moment al nuntii tale!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0