Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cu implanturile dentare potrivite, vei putea striga din nou:

de Sunt Fericita la 2022-01-05
Cu implanturile dentare potrivite, vei putea striga din nou:
Lipsa dintilor aduce numeroase riscuri pentru starea generala de sanatate si, in acelasi timp, reprezinta o sursa majora de stres. Persoanele care se confrunta cu aceasta problema isi pierd increderea in sine, nu mai indraznesc sa zambeasca sau sa vorbeasca normal, astfel incat viata lor sociala are mult de suferit.


Din fericire, dezvoltarea cercetarii medicale si a tehnologiei a dus la aparitia solutiei care poate sa rezolve toate aceste probleme, indiferent de varsta pacientului.

Ce presupune tratamentul cu implanturi dentare?

Un implant dentar este o piesa avand forma unui surub de mici dimensiuni, realizat din titan, zirconiu sau alt material 100% biocompatibil cu organismul uman. Ea este inserata in osul maxilar, cu scopul de a tine locul radacinii. Indeplinindu-si cu succes acest rol, reprezinta cea mai buna solutie de reconstructie a dintilor pierduti.

Tratamentul cu implanturi dentare nu are o limita superioara de varsta. Dimpotriva, de el pot sa beneficieze cu deplin succes chiar si persoane care se apropie de varsta de 100 de ani, existand deja numeroase exemple de acest tip. Singura conditie este sa le permita starea generala de sanatate, care este verificata, de la caz la caz, de medicul specialist.

In schimb, exista o limita inferioara de varsta, situata in jurul majoratului. In cazul copiilor si adolescentilor, procesele de crestere si dezvoltare osoasa nu s-au incheiat, astfel incat nu ar fi oportuna o astfel de procedura.

Daca varsta frageda reprezinta o restrictie, alte probleme, precum atrofia osoasa, nu impiedica desfasurarea tratamentului. In cazul acestor pacienti, solutia consta in realizarea unei aditii de os sau a unui sinus lifting. De asemenea, medicul poate decide ca cea mai potrivita este o restaurare cu implant subperiostal. Cu alte cuvinte, exista solutii multiple, inclusiv pentru astfel de imprejurari.

Beneficiile tratamentului cu implanturi dentare

Succesul acestei proceduri revolutionare se datoreaza faptului ca implanturile rezolva sau preintampina aparitia unei intregi serii de probleme, atat referitoare la starea de sanatate a aparatului bucal si a intregului organism, cat si la aspectul fizic. Rezultatul este de fiecare data spectaculos, astfel ca toti pacientii sunt de acord cu faptul ca restaurarile dentare pe implanturi ajung apoi nu numai sa arate, ci si sa se simta si sa poata fi folosite la fel ca dintii naturali.

O serie de procese extrem de daunatoare starii de sanatate sunt stopate indata ce se apeleaza la acest tratament. Este vorba despre retractia gingivala, despre atrofierea osului maxilar si despre fenomenul de migratie a dintilor, care afecteaza toate persoanele ce amana mult timp momentul inlocuirii dintilor lipsa.

Tratamentul cu implanturi dentare ajuta, de asemenea, la recapatarea completa a functiei masticatiei, ceea ce previne aparitia unor eventuale probleme gastrice. Odata ce masticatia incepe corect chiar din cavitatea bucala, intreaga digestie va decurge in mod corespunzator.

Din punct de vedere estetic, implanturile asigura beneficii la fel de importante. Noii dinti sunt perceputi, de toate persoanele cu care pacientul interactioneaza, ca si cum ar fi naturali. De altfel, ei se comporta in toate privintele asemenea dintilor naturali.

Un alt avantaj esential al tratamentului cu implanturi dentare consta in durabilitatea sa. Daca respecta regulile normale de igiena, pacientii se pot bucura de toate aceste avantaje ani la rand. Alege cu toata increderea astfel de proceduri si vei avea numeroase motive de satisfactie!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0