Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa faci oja sa iti reziste mai mult timp pe unghii

de Viorica Ghinea la 2021-12-13
Cum sa faci oja sa iti reziste mai mult timp pe unghii
Nu mai este o noutate pentru nicio reprezentanta a sexului frumos faptul ca manichiura reprezinta o carte de vizita estetica. Oricat de multa grija ai avea atunci cand o realizezi, totusi, dupa doua-trei zile, iti sare oja lasand impresia de unghii neingrijite. Nu iti pierde speranta, pentru ca exista cateva trucuri la care poti sa apelezi pentru a-ti salva manichiura.


Trucuri pentru o manichiura rezistenta


1. Degreseaza-ti unghiile inainte de a aplica oja

Chiar daca nu ai oja ori lac pe unghii, sterge-le usor cu putina acetona. Astfel vei indeparta uleiurile naturale ale corpului si alte urme care pot afecta aderenta ojei la patul  unghial. De asemenea, iti poti inmuia degetele intr-o solutie formata din apa calduta si otet alb.

2. Pileste patul unghial

Atunci cand iti faci manichiura, nu pili doar marginile unghiilor, ci si patul acestora. Daca suprafata acestora nu este fina, oja va rezista mai putin timp.

3. Aplica doua straturi de basecoat

Aplica primul strat doar la varfuri, apoi al doilea pe toata unghia. Astfel vei preveni cojirea ojei la varfurile unghiilor.

4. Freaca sticluta de oja intre maini

Obisnuiesti sa agiti sticluta de oja inainte de folosire? Ei bine, comiti o greseala care iti va afecta rezistenta si aspectul manichiurii. In schimb ar trebui sa freci recipientul energic intre palme.

5. Aplica oja in straturi subtiri

In loc sa aplici un strat gros de oja, intinde mai multe, dar subtiri. Astfel manichiura ta va deveni mai rezistenta, nu mai vulnerabila in fata factorilor externi.

6. Aplica top coat-ul repede

Nu astepta prea mult timp pana sa aplici top coat-ul, ci intinde-l pe unghie atunci cand oja este usor umeda. Astfel efectul va fi unul mult mai frumos, iar manichiura va rezista mai mult timp.

7. Evita oja mata

O metoda simpla care te va ajuta sa te bucuri mai mult de manichiura ta este sa eviti utilizarea ojei mate. Oricat de mult ai iubi acest tip de produs, renunta la el macar atunci cand pleci in concediu ori participi la un eveniment special.

8. Lasa mai mult timp de uscare ojei

Daca este umiditate mare in aer, asteapta mai mult timp ca oja sa se usuce inainte sa te apuci de diverse activitati prin casa. In plus, poti tine produsul timp de 30 de minute la frigider inainte de a-l aplica pe unghii.

9. Evita sa te speli cu apa fierbinte

Daca vrei sa te bucuri mai mult timp de manichiura ta, evita sa te speli macar 12 ore cu apa fierbinte dupa aplicarea ojei. Astfel vei preveni sarirea produsului de pe unghii.

Pune in aplicare aceste trucuri si vei avea manichiura mai rezistenta ca niciodata. Daca iti completezi trusa beauty cu produse care promit rezistenta, atunci efectul va fi de durata si mai lunga.

Foto:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.94 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre modele de unghii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre oja

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0