Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sapte produse de infrumusetare pe care le folosesti gresit

de Viorica Ghinea la 2020-07-06
Sapte produse de infrumusetare pe care le folosesti gresit
Multe reprezentante ale sexului frumos folosesc gresit anumite produse de infrumusetare din trusa lor. Desi ai impresia ca stii multe trucuri beauty, este usor sa comiti erori la acest capitol. Bineinteles, unele dintre acestea pot avea intrebuintari multiple, insa, pentru a profita din plin de proprietatile pe care le ofera, invata sa le utilizezi corect in ritualul de ingrijire.


Greseli pe care le-ai facut pana acum in aplicarea produselor de infrumusetare


1. Folosesti CC cream-ul ca pe un fon de ten

De cate ori nu ti s-a intamplat sa cumperi produse de infrumusetare doar pentru ca aveau un ambalaj ori un pret atragator? Probabil asa te-ai ales in trusa de makeup si cu un CC cream de a carui acoperire nu ai fost multumita. Acest tip de produs se aplica dupa ce ti-ai curatat tenul pentru a hidrata si a oferi o nuanta uniforma pielii. Dupa aceea, se aplica si fondul de ten ca sa obtii un look perfect.

2. Utilizezi un beauty blender la intamplare

Buretii pentru aplicarea machiajului o pot induce in eroare chiar si pe o femeie pasionata de arta makeup-ului. Spre exemplu, stiai ca acestia sunt clasificati in functie de culoare? De exemplu, cu cei roz poti sa aplici cam orice tip de produs pentru ten, insa cei nude sunt destinati doar fondului de ten. Mai exista si beauty blenderul negru, care este conceput doar pentru intinderea si uniformizarea unor produse cu efect de bronzare.

3. Agiti sticlutele de oja

Obisnuiesti sa scuturi recipientele ojelor inainte de aplicare? Nu mai comite aceasta greseala pentru ca nu faci altceva decat sa favorizezi aparitia acelor bule de aer care iti ruineaza manichiura ori pedichiura. In plus, acest gest poate duce la ingrosarea si uscarea compozitiei mai repede si chiar la curatarea produsului de pe unghie la scurt timp. Cel mai bine este sa tii sticluta intre palme si sa o freci intre acestea.

4. Iti stergi energic fata cu lotiune tonica

Stim ca iti doresti sa inlaturi orice urma de machiaj de pe piele, dar nu este recomandat sa o stergi energic cu un produs ce are in compozitie alcool. Cel mai bine este sa tamponezi usor tenul, cu atat mai mult daca il ai sensibil. Astfel previi aparitia rosetii si a senzatiei de uscaciune.

5. Te speli dupa ce ai aplicat o masca peel off

Aceste produse de infrumusetare sunt indepartate de pe piele prin dezlipire, astfel ca nu trebuie sa te speli pe fata dupa ce le-ai folosit. Daca a mai ramas putin pe ten, este suficient sa realizezi un scurt masaj, pentru a  indeparta totul. Doar asa vei putea sa te bucuri de efectele pe care le ofera acest tip de produs.

6. Folosesti creionul de sprancene pe toata suprafata acestora

Ca sa obtii un look natural, evita sa folosesti creionul de sprancene pe toata suprafata. Acesta este conceput special pentru a “desena” fire de par acolo unde sunt goluri. Si alege intotdeauna unul care se apropie de nuanta naturala a firelor tale de par. Aplicarea in exces a acestui produs iti va ruina intregul machiaj, asa ca trebuie sa ai grija atunci cand il utilizezi. Alt truc beauty de care trebuie sa tii cont implica pensarea sprancenelor in functie de forma fetei.

7. Aplici uleiul pe parul umed

Intinde uleiul destinat ingrijirii podoabei capilare doar pe firele uscate. Daca il aplici atunci cand acestea sunt umede, compozitia produsului va fi diluata, iar rezultatele nu vor fi cele la care visezi. Totodata, nu utiliza instrumente de styling pe baza de caldura. Nu vei reusi altceva decat sa aplici un efect de “prajire” cositelor tale, ceea ce va conduce la degradare si rupere mai repede decat te astepti.

Tu ai folosit gresit aceste produse de infrumusetare pana acum?

Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre infrumusetare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre machiaj

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijirea pielii

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0