Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reinventeaza-te! Schimba-ti lookul in 9 pasi simpli

Reinventeaza-te! Schimba-ti lookul in 9 pasi simpli
Dorinta de schimbare vine mai ales dupa Anul Nou si vizeaza, de cele mai multe ori, aspectul fizic. Din fericire, pentru a ne schimba, nu e neaparat nevoie sa slabim 5 kilograme, sa ne vopsim parul in rosu ori sa cheltuim salariul pe o luna intr-o tura de schopping dupa haine noi. Iata 9 idei despre cum ne putem schimba look-ul; idei mici dar de impact, care se pot aplica rapid si fara mari cheltuieli...


1. Schimba modul in care iti piepteni parul. Daca ai cararea pe mijloc, fa-o intr-o parte; daca iti aranjai parul pe partea dreapta, schimba directia. Aspectul general al fetei se poate schimba si numai prin aceasta mica diferenta. Este, de asemenea, un mod minunat de a schimba look-ul daca ai parul lung si nu vrei sa il tunzi.
2. Poarta accesorii care te avantajeaza. Nu e nevoie sa iti cumperi o garderoba intreaga, ci numai sa o updatezi cu cateva haine care se poarta in sezonul respectiv. Ca sa fii cu un pas inainte, iata ce se va purta in primavara 2013. Pentru restul iernii si primavara friguroasa, poarta accente de culoare: un fular foarte lung, o caciula cu blana eco sau o pereche de manusi, un colier statement sau o geanta noua - sunt cele mai simple si mai ieftine moduri in care iti poti inveseli putin tinuta. Daca vrei sa obtii un look foarte indraznet, poarta imprimeuri geometrice. La incaltaminte, se poarta foarte mult modelele cu tinte si sireturi.
3. Poarta ruj rosu... sau nu. Rujul rosu e la moda de cel putin doua sezoane deja si se observa in toate machiajele. Este adevarat ca se poate realiza un look special, senzual si elegant in acelasi timp insa daca vrei sa fii altfel, nu ca majoritatea, atunci stai departe de rosu.
4. Schimba-ti manichiura. Daca ai impreia ca unghiile sunt un detaliu minor al tinutei tale, sa stii ca te inseli; adevarul este ca unghiile vorbesc mult despre o femeie. Stabileste o programare la un salon si trateaza-ti mainile regeste. Alege un tip de manichiura care ti se potriveste sau, de ce nu, iesi din zona de confort si opteaza pentru ceva ce nu ai mai incercat. In ceea ce priveste culoarea de oja, in aceasta perioada se poarta foarte mult nuantele de bej, gri sau rosu.
5. Adu salonul de coafura... acasa. Daca nu ai bani pentru a merge la un salon profesionist sau poate vrei sa ii donezi celor care au cu adevarat nevoie de bani in loc sa ii cheltuiesti astfel, poti obtine o coafura interesanta si acasa. Dupa ce te speli pe cap, infasoara parul intr-un turban si stai asa 10-15 minute; apoi usuca parul stand cu pacul in jos - vei obtine ceva mai mult volum, pe care il poti pastra pulverizand putina ceara de par. Daca vrei sa imblanzesti putin parul, foloseste o perie mare, rotunda si usuca fiecare suvita pe rand.
6. Redescopera pantofii cu varf ascutit - se vor purta in 2013. Daca te-ai saturat de platforme, te poti bucura de pe acum. In 2013 vor reveni la moda pantofii normali, ceva mai blanzi cu picioarele noastre: fara platforme si cu varfurile putin sau mai mult ascutite. Cand ii cumperi, ai mare grija ca varful sa nu iti stranga prea mult degetele; de obicei acest tip de pantofi trebuie sa fie cu o jumatate de masura mai mari decat ce porti in mod obisnuit. Pentru a obtine o silueta alungita, poarta astfel de pantofi cu o fusta creion sau alege pantofi in nuante nude sau bej.
7. Ingrijeste-ti pielea asa cum se cuvine. Cu siguranta ai acasa toate produsele cosmetice care iti trebuie, mai putin timpul suficient pentru a urma regulile corecte ale ingrijiriii pielii. Daca la 20-27 de ani inca te mai poti abate fara probleme, dupa 30 de ani ritualul ingrijirii pielii ar trebui sa devina la fel de obisnuit ca spalatul dintilor. Fata trebuie demachiata dimineata si seara, tratata cu o chema hidratanta si ferita de razele soarelui cu un factor de protectie SPF, atat vara, cat si iarna. Nu uita nici de corp: cel putin de 2 ori pe saptamana, maseaza pielea cu o crema sau un unt de corp care sa asigure gradul de hidratare necesar. Si, nu in cele din urma, nu uita sa bei suficienta apa!
8. Fa-ti curat in dulap ! Nu e usor sa renunti la o parte din hainele pe care ti le-ai cumparat, insa daca nu le mai porti de mai mult de doua sezoane, e mai bine sa le dai altcuiva sau sa le pui la pastrate undeva in pod. O asemenea curatenie te poate ajuta sa gasesti piese pe care nici nu stiai ca le ai.
9. Schimba-ti machiajul. Uita de creionul dermatograf negru! Acum se poarta albastru inchis, gri sau violet - sunt nuante care pot schimba destul de mult look-ul, sunt moderne si fac ochii sa para mai putin obositi. Sunt la moda nuantele inchise, iar cele deschise se folosesc rar si atunci numai pentru interiorul pleoapelor si pentru a accentua privirea.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.74 din 5 - 17 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre schimba

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre schimbare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre look

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 2013

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0