Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afla ce spune oja preferata despre personalitatea ta!

de Viorica Ghinea la 2017-08-22
Afla ce spune oja preferata despre personalitatea ta!
Oja pe care o folosesti cel mai des in realizarea manichiurii poate sa spuna despre tine mai multe informatii decat iti imaginezi. Afla ce mesaj le transmite celor din jurul tau nuanta pe care o aplici cel mai des pe unghii!


Ce spune oja despre tine


Roz deschis si nude

Aceste nuante de oja sunt perfecte pentru mediul office, astfel ca dezvaluie despre tine faptul ca esti o persoana profesionista, atenta la detalii, cu valori si principii bine inradacinate.

Rosu

Rosul, culoarea pasiunii, le demonstreaza celor din jur ca esti o fire indrazneata, sigura pe sine, gata sa isi puna in aplicare planurile pentru indeplinirea obiectivelor. Cu o astfel de nuanta de oja te faci remarcata cu usurinta in randul reprezentantilor sexului opus. Nu degeaba celebritati ca Marilyn Monroe si Scarlett Johansson au sucit mintile mai multor barbati.

Alb

Oja alba dezvaluie despre tine faptul ca esti o persoana deschisa, visatoare si spontana. Aspectul fresh pe care il confera manichiurii demonstreaza ca esti o femeie care stie sa se bucure de viata fara sa se complice.

Verde

Daca vrei sa le oferi impresia celor din jurul tau ca esti o persoana sociabila, prietenoasa si glumeata, atunci foloseste o oja in tonuri de verde. Vei reusi sa atragi cu usurinta atentia asupra ta si sa iti faci cunostinte noi.

Albastru

O oja in aceasta nuanta spune despre tine ca esti o fire calma, linistita si idealista. Atat tonurile deschise, cat si cele inchise te invaluie intr-un aer misterios, greu de trecut cu vederea. Daca ti se pare ca o astfel de oja este prea intensa pentru manichiura, foloseste-o atunci cand realizezi pedichiura.

Negru

Atunci cand aplici pe unghii oja neagra le demonstrezi celorlalti ca nu esti o persoana cu care cei din jur sa se puna. Oferi impresia ca esti autoritara, indrazneata si periculoasa. Daca realizezi de abia acum ca ai transmis un mesaj mult prea puternic, dar nu vrei sa renunti la aceasta nonculoare, combin-o cu nuante mai deschise.

Ce spun despre tine modelele de manichiuri cu design-uri complexe


Esti curioasa sa afli ce mesaj le transmiti celor din jur daca iti faci deseori diferite modele pe unghii? Ei bine, o astfel de manichiura demonstreaza ca nu iti este teama sa iti asumi riscuri, ca esti creativa si originala. In plus, demonstreaza si ca ai o personalitate puternica si ca nu iti pasa prea mult despre ceea ce cred cei din jurul tau.

Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijirea unghiilor

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre manichiura

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre produse de infrumusetare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre modele de unghii

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0