Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa scapi de gelozie

Cum sa scapi de gelozie
Gelozia este un sentiment care oscileaza intre iubire si ura, poate chiar intre realitate si proiectie, care iti afecteaza viata de cuplu. In timp ce pentru unii oameni gelozia este o stare normala intre doua persoane care formeaza un cuplu, altii se tem de ea si considera ca poate aduce cu sine sfarsitul relatiei.


Cea mai mare problema este de fapt ca persoanele care tind sa devina geloase nu isi dau seama si astfel nu au cum sa se vindece, ceea ce ii va afecta cu siguranta relatia cu partenerul sau, care nu poate suporta la infinit un asemenea comportament din parte persoanei iubite, care il suspecteaza la orice pas.
Iata cativa pasi pe care ar trebui sa ii urmezi pentru a nu-ti distruge relatia din cauza geloziei:
1. Stabileste cateva reguli 
Dupa ce relatia cu partenerul tau devine una serioasa, este indicat sa stabiliti cateva reguli pe care sa le respectati pentru a evita numeroase conflicte. Aceste reguli pot include ceea ce pot face cei doi parteneri, daca pot iesi in oras cu persoane de sex opus, daca pot sa vorbeasca pe retele de socializare cu persoane de sex opus, de cate ori pe saptamana trebuie sa se intalneasca, eventual sa se anunte cand ajung seara acasa si lista poate continua in functie de relatia cu partenerul tau.
2. Acorda-i incredere 
Atunci cand incepi o relatie cu o persoana trebuie sa ii acorzi incredere si sa crezi in iubirea dintre voi doi. Nu il poti suspecta de la inceput, dupa ce a intarziat o ora seara dupa munca sau cand nu te-a sunat la ora stabilita. Poate a avut motive intemeiate. 
3. Ofera-i libertate
Nu trebuie sa ii interzici partenerului tau sa iasa in oras cu prietenii lui sau cu colegii de munca dupa oficializarea relatiei voastre. Asta nu va face decat sa il indeparteze de tine si sa isi doreasca sa isi recupereze viata pe care o avea inainte sa te intalneasca. Nu cred ca asta iti doresti.
4. Exteriorizeaza-te
Atunci cand ai impresia ca lucrurile nu merg asa cum trebuie intre tine si partenerul tau este indicat sa spui ceea ce ai pe suflet fie unei prietene, fie unui specialist, care sa te ajute cu cateva sfaturi care iti pot rezolva problemele. Cu siguranta te vei simti mult mai bine dupa ce vei vorbi cu cineva despre ceea ce aveai pe suflet.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre partener de viata

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0