Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Femeia Capricorn este unica!

de Sunt Fericita la 2020-01-08
Femeia Capricorn este unica!
Da, femeia Capricorn este unica si are o multime de atuuri. Te recunosti in randurile de mai jos?


Sa fie clar, refugiul neobositului nativ Capricorn tot in familie ii va fi, tot in casa "proprie si personala", nicaieri in alta parte, fapt dovedit de nenumarate ori. Aici isi va reincarca ea bateriile, si tot aici se va mobiliza si se va regasi, fireste pentru noi aventuri spre noi culmi. Acest comportament va fi ilustrat, la modul superlativ, de nimeni altcineva decat de femeia nativa in Capricorn, intotdeauna legata de familie, de gospodaria ei, de casa si copiii ei. Mai ales daca va fi casnica, femeia Capricorn isi va canaliza toate energiile, fara a precupeti ceva, spre casa si familia ei, spre copiii si barbatul ei, incercand sa-i duca, pe toti, spre inca neatinsele culmi.
 
Nativa in zodia Capricornului va da dovada, mai mereu, de responsabilitate maxima, facandu-si griji peste masura pentru fiecare membru al familiei. Va fi insa greu cu aceasta femeie in casa, in casnicie, datorita labilitatii ei afective, datorita disponibilitatii ei, precum si din pricina inerentelor ei fluctuatii sufletesti. Mai ales in prima tinerete, inima o va ghida spre alte iubiri, femeia Capricorn avand oarece inclinatii adulterine. Din acest motiv, i se recomanda sotului acesteia sa fie foarte atent cu ea si sa-i canalizeze firea libera si simtirea bogata spre infrumusetarea vietii de cuplu si participarea amandurora, in chip cat mai interesant si pasionant, la viata de cuplu. Daca acest lucru va fi greu de realizat, desi nu poate fi decat placut si interesant, atunci barbatului femeii Capricorn i se recomanda sa se preocupe si altfel de jumatatea sa, adica s-o struneasca, pur si simplu. Cu timpul, aceasta va intelege ca nu tot ce zboara se si mananca. E important ca partenerul sa inteleaga ca femeia Capricorn e putin volatila, dar merita efortul!
 
Fiind o persoana puternica si complexa, femeia Capricorn va fi, dincolo de tot si de toate, un excelent partener de viata, cu care se pot realiza multe intr-o viata de om.
 
In viata sociala, femeia Capricorn va fi considerata, uneori, egoista, greu de abordat si cam neprietenoasa. O va salva insa faptul ca munceste mult si, deci, in ochii sefilor va avea o imagine favorabila, de buna muncitoare si, pe deasupra, si descurcareata. Revenind la viata ei desfasurata in familie, in casnicie, se poate spune despre femeia Capricorn ca, in timp, ea va ajunge foarte rabdatoare si foarte daruita sotului, un fel de Ana lui Manole care, pentru a-si cinsti si omeni barbatul, accepta sa fie chiar si zidita. Da, femeia Capricorn va face sacrificii neasteptate pentru cel care-i ofera toata iubirea.
 
Desi tenace si indrazneata, curajoasa si dispusa sa riste, nativa acestei zodii va fi foarte emotiva chiar si in cele mai neinsemnate momente ale vietii. Emotivitatea ii va juca, nu doar o data, feste, dar asemenea momente conteaza, totusi, mai putin. Comportamentul acesta aflat sub influenta emotivitatii dovedeste faptul ca in femeia Capricorn exista un suflet frumos si chiar candid, si nu o inima de piatra, netulburata, care ar face-o, asa cum de altfel pare la prima vedere, distanta, inabordabila, multora parandu-le chiar trufasa si lipsita de orice vibratie in fata framantarilor celorlalti. Unii, si chiar si ea insasi uneori, considera aceasta sensibilitate ca o povara, ca un adevarat defect greu de inlaturat.
 
Datorita aglomerarilor afective din sufletul ei, femeia nativa Capricorn va avea un suflet complicat, o stare de nemultumire aproape permanenta fata de sine, si chiar fata de ceilalti. Socant este faptul ca, uneori, chiar si un barbat bine intentionat va cuceri cu greu o femeie Capricorn dar, in cele din urma, daca aceasta se ataseaza de el, cu el va ramane, poate pentru totdeauna, desi, asa cum s-a amintit deja, la inceputurile tineretii inima acestei femei ar putea fi cat se poate de zburdalnica. Si se mai spune despre femeia Capricorn ca va avea, mai mereu, nevoie de atentia celorlalti, dar mai ales de atentia barbatului ei, desi niciodata n-ar putea fi banuita ca, tocmai una ca ea, are nevoie de ocrotire.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.63 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre unica

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0