Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce sa nu faci daca vrei sa nu iti pierzi cea mai buna prietena

Ce sa nu faci daca vrei sa nu iti pierzi cea mai buna prietena
Ai o prietena foarte buna cu care obisnuiesti sa iti imparti toate lucrurile, sa-i povestesti in detaliu planurile pe care le ai cu partenerul tau, sa mancati din aceeasi farfurie si sa dormiti in acelasi pat? Oricat de mult ar tine la tine este posibil sa o pierzi daca nu stii cand trebuie sa iti impui anumite limite.


Iata ce nu trebuie sa faci daca vrei sa iti pastrezi prietena aproape de tine:
1. Nu o obliga
Asa cum faci si tu, si ea iti povesteste anumite lucruri care ar trebui sa tina de intimitatea ei. Daca iti cere sfaturi atunci cand nu stie cum sa rezolve o problema, poti sa ii oferi, insa asta nu inseamna ca trebuie sa ii impui sa te asculte. Nu poti obliga pe nimeni sa faca ceea ce ai face tu, chiar daca ai impresia ca este singura varianta corecta.
2. Nu ii da detalii amoroase
Oricat de bune prietene sunteti si cate secrete obisnuiti sa va impartasiti, asta nu inseamna ca trebuie sa ii oferi toate detaliile amoroase dintre tine si iubitul tau. In primul rand gandeste-te ca nici tu nu iti doresti ca prietenii partenerului tau sa va cunoasca secretele, iar in al doilea rand trebuie sa recunosti ca nici prietena ta nu este foarte interesata de aceste aspecte ale vietii tale.
3. Nu te plange in continuu
Intr-adevar, prietenii trebuie sa te asculte atunci cand ai probleme si sa te ajute sa le rezolvi, insa asta nu inseamna ca sunt obligati sa te asculte zilnic vorbind doar despre problemele tale si despre cat de greu iti este. Poate ca si ei au problemele lor despre care ar vrea sa iti povesteasca si poate si tu iti doresti sa ii ajuti dar daca tu te plangi intr-una cum ai vrea sa aflii asta?
4. Nu o copia
Prietena ta este femeia ideala, care atrage privirile tuturor atunci cand iese pe strada? Apreciaz-o pentru cat este de frumoasa, insa nu incerca in niciun moment sa ii copiezi felul in care se machiaza, coafeaza sau in care se imbraca. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.38 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre partener de viata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stil vestimentar

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0