Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta mediteraneana te ajuta sa slabesti sanatos

Dieta mediteraneana te ajuta sa slabesti sanatos
Ne dorim sa slabim, insa nu oricum! Nu am vrea sa scapam de kilogramele in exces si sa dam de ulcer, gastrite sau alte probleme de sanatate. Pana la urma, conteaza enorm sa poti sa faci lucrurile cu cap, in mod inteligent. Si conteaza enorm sa intelegi ca toate lucrurile in aceasta viata se fac usor, incet, cu grija!


Mai bine incet si sigur decat rapid si riscant, fara garantii ca vei obtine rezultatele dorite!
Si pentru cunoscatori, dieta mediteraneana deja reprezinta o prioritate. Mergem la piata si distingem dintr-un ochi alimentele pe care un grec sau un cretan le-ar manca.
Alegem carne alba, peste, fructe de mare, broccoli si linte rosie. Evitam sa consumam carne rosie si mancare procesata. Intelegem ca minim 70% din alimentatia noastra ar trebui sa fie compusa doar din legume, fructe, seminte, cereale.
Desigur, acestea sunt doar cateva aspecte de care tinem cont pentru a urma aceasta dieta cat mai corect. In timp, ea devine un adevarat stil de viata, asa cum ar trebui!
Iata si o reteta culinara exceptional de gustoasa si de sanatoasa, reteta extrasa din ghidul "Dieta Mediteraneana":
Supa de fasole si broccoli
Ingrediente:
doua cani de fasole rosie, 2-3 catei de usturoi, o ceapa de dimensiuni medii, un broccoli (in acest fel de mancare se foloseste tot, nu numai buchetelele verzi), ulei de masline extravirgin, sase cani de apa, sare si
piper.
Preparare: se calesc in ulei ceapa taiata julien si cateii de usturoi aproximativ 5 minute. Apoi se adauga fasolea si apa. Se fierbe pana cand fasolea e bine fragezita , apoi se pune sarea si piperul (dupa gust). Separat se fierbe broccoliul, apoi se mixeaza intr-un piure si se amesteca in supa de fasole. Se garniseste cu ulei de masline, patrunjel tocat si un praf de parmezan si se serveste.
V-a placut reteta culinara de mai sus? Credeti ca dieta mediteraneana reprezinta o solutie pentru dvs? Va invitam sa aflati mai multe detalii despre acest stil de viata chiar aici >>>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta mediteraneana

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0