Ingrediente necesare pentru salata de post
- o conserva de fasole rosie (boabe);
- un morcov ;
- un castravecior acru;
- cateva masline verzi;
- cateva fire de ceapa verde ori cateva frunze de leurda (la alegere)
- marar;
- ulei;
- piper;
- sare.
Salata de post: metoda de preparare
Desfa conserva de fasole si scurge lichidul din interior, apoi pune boabele intr-un bol. Pe rand, pregateste celelalte ingrediente pentru salata de post. Taie morcovul si castravetele acru, apoi marunteste frunzele de ceapa verde ori de leurda. Pune-le peste fasole, apoi adauga maslinele verzi si mararul.
Toarna ulei si condimenteaza salata de post cu sare si piper dupa gust. Mai poti sa adaugi diferite ierburi aromatice pentru o experienta culinara mai interesanta, in functie de preferintele tale.
Incearca si tu aceasta reteta de salata de post si nu vei fi dezamagita.
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
