Ingrediente necesare pentru salata de post
- o conserva de fasole rosie (boabe);
- un morcov ;
- un castravecior acru;
- cateva masline verzi;
- cateva fire de ceapa verde ori cateva frunze de leurda (la alegere)
- marar;
- ulei;
- piper;
- sare.
Salata de post: metoda de preparare
Desfa conserva de fasole si scurge lichidul din interior, apoi pune boabele intr-un bol. Pe rand, pregateste celelalte ingrediente pentru salata de post. Taie morcovul si castravetele acru, apoi marunteste frunzele de ceapa verde ori de leurda. Pune-le peste fasole, apoi adauga maslinele verzi si mararul.
Toarna ulei si condimenteaza salata de post cu sare si piper dupa gust. Mai poti sa adaugi diferite ierburi aromatice pentru o experienta culinara mai interesanta, in functie de preferintele tale.
Incearca si tu aceasta reteta de salata de post si nu vei fi dezamagita.
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
