Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

E greu sa fii femeie in 2018?

de Sunt Fericita la 2018-07-12
E greu sa fii femeie in 2018?
In toata agitatia de zi cu zi rareori ne ramane timp sa ne gandim si la noi insine. Noi va invitam la un moment de relaxare si reflectie. Va va ajuta, credeti-ne.


Te trezesti dimineata, iti faci o cafea sau un ceai sau nu-ti faci nimic pentru ca n-ai chef, te uiti la telefon si deja ai cateva mail-uri necitite sau cateva remind-uri care iti spun ca ai uitat sa faci una sau alta... Daca mai ai si copii, atunci dimineata ta incepe cel mai devreme si ziua se incheie cel mai tarziu. Stim. Nu este usor.
 
Sa fii femeie in 2018 inseamna sa fii puternica. Inseamna sa stii cum sa-ti administrezi timpul cu minutiozitate. Inseamna sa nu fii foarte emotiva. Inseamna sa depui mai mult efort pentru a demonstra ca esti in stare de acel ceva. Inseamna ca trebuie sa fii de doua ori mai atenta pentru a-ti face treaba de zi cu zi fara a face vreo greseala care sa afecteze pe altcineva. Inseamna sa fii empatica cu cei din jurul tau. 2018 pare a fi un an greu, dar nu asa am fost toata viata noastra, de fapt?
 
De ce simtim ca totul cade asupra noastra? Poate pentru ca ne uitam intr-o zi pe Facebook si vedem cum prietenele noastre pleaca in vacante peste mari si tari, iar noi stam si muncim pana ne sar capacele pentru a fi independente si puternice. Poate uneori ne bate si pe noi gandul sa o lasam mai moale cu cariera si sa incercam sa ne gasim fericirea alaturi de altcineva care sa ne usureze viata de zi cu zi. Poate si tu, si eu am visat la cadouri scumpe si plimbari prin Paris sau excursii surpriza prin Elvetia. Cand vezi ca cineva are tot din ceea ce tu iti doresti si pentru care zi de zi muncesti si te imparti in toate locurile ca sa multumesti pe toata lumea... Parca-ti vine sa renunti. Eu recunosc. Am vrut sa fac asta. 
 
Ce-ar fi fost viata asta daca n-am avea parte de provocari sa ne depasim in fiecare zi conditia? Noi credem ca cel mai bine e sa nu renunti la tine si la modul in care ti-ai administrat viata pana acum. Daca nu ar exista momente de tristete, cum am sti noi cand traim cu adevarat fericirea? Nu e asa? 
 
Asadar, in spiritul ultimelor zile, iti spunem: Nu abandona! Drumul tau se va transforma la un moment dat in propria-ti autostrada si viata va fi exact asa cum ti-o doresti. 
 
Noi nu vrem sa-ti rapim prea mult timp din ziua ta aglomerata, dar vrem sa stim ca esti fericita. Vrem sa ne spui tu: "Sunt fericita." La urma urmei, acesta este scopul si misiunea noastra. Sa va oferim informatii esentiale si sa va bucurati de cele gasite pe site-ul nostru.
 
Pe curand! 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0