Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta folosita de Jennifer Aniston, Victoria Beckham si Gwyneth Paltrow!

Dieta folosita de Jennifer Aniston, Victoria Beckham si Gwyneth Paltrow!
Dieta alcalina ne face de mult timp cu ochiul. Trei dintre celebritatile care practica dieta alcalina sunt Victoria Beckham, Gwyneth Paltrow si Jennifer Aniston, trei femei de succes, conform Celebuzz.com! Sunt femei realizate, implinite, sanatoase, care radiaza de vitalitate si energie, care obtin succes dupa succes!


Si sa nu credeti ca totul este asa datorita astrelor. Lucrurile nu stau asa pentru ca cineva le ofera totul pe tava. Asta nu se intampla niciodata si in niciun caz in universul acesta. Si va spunem ca aceste victorii si reusite nu ar fi posibile daca ele nu si-ar da toata straduinta.
Si le admiram frumusetea si le respectam pentru faptul ca tin la corpul si sanatatea lor. Fac sport si mananca sanatos. Nu fumeaza si probabil ca nici alcool-ul nu este pe lista lor de preferinte.
Si la fel de sanatoase si frumoase vrem sa fim si noi, asa ca apelam la diverse diete care sa ne ajute sa ne atingem obiectivele. O optiune interesanta este dieta alcalina. Mai multe surse din media afirma ca aceasta este dieta pe care cele doua dive o urmeaza.
Si pentru ca nu avem cum sa va spunem toate secretele acestei diete intr-un simplu articol, va oferim un ghid pe care sa il consultati cu pixul si agenda in mana. Notati-va ideile, testati retetele culinare, notati-va ingredientele pe care sa le puneti accentul si alimentele care fac atat de mult rau organismului dvs!
Ghidul se poate consulta aici >>>

Iata si cele 2 retete culinare care incap in acest articol, 2 retete care va vor determina sa treceti la aceasta dieta cat mai rapid. Retetele sunt extrase din ghidul realizat de specialisti!
Piure de cartofi cu ierburi

4-5 cartofi rosii sau cartofi noi cu coafa
2 linguri de unt
1 ceapa tocata marunt
1 tulpina de telina tocata marunt
ierburi proaspete sau uscate
4 linguri de iaurt sau lapte de soia
Spalati cartofii, taiati-i in patru si fierbeti-i timp de 15 minute pana cand sunt gata. Turnati cartofii in strecuratoare iar in tigaie adaugati unt, oregano, busuioc, cimbru, ceapa tocata si telina. Caliti pana cand ceapa devine transparenta. Adaugati cartofii si lapte sau iaurt si amestecati pana la omogenizare.
Salata de varza cu ardei si marar
1 varza mica rasa
1 morcov mare ras
o jumatate lingurita de sare
4 linguri de apa clocotita
sucul de la o lamaie
250 de grame de maioneza facuta in casa
1 ardei gras tocat marunt
4 linguri de marar proaspat
Turnati apa clocotita peste varza. Adaugati sare si framantati bine pana cand se inmoaie. Adaugati restul de ingrediente, amestecati bine si raciti la frigider.
Nu uitati ca mai multe retete culinare si informatii specializate puteti gasi in ghidul Dieta alcalina pentru un stil de viata sanatos! Ghidul se poate comanda de aici >>>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta alcalina

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0