Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Multivitamine si minerale: Ce aport este necesar pentru un organism sanatos?

de Sunt Fericita la 2022-02-09
Multivitamine si minerale: Ce aport este necesar pentru un organism sanatos?
Cum stii daca organismul tau primeste aportul necesar de vitamine si minerale? Exista oare un cumul maxim recomandat de specialistii in nutritie care sa ateste un cuantum de suplimente alimentare bogate in vitamine minerale nutritive pentru un stil alimentar sanatos?


Aportul de multivitamine si minerale este esential pentru functionarea optima a sistemului imunitar. Cei mai multi oameni cunosc deja acest lucru, dar o parte din ei nu stiu de cate vitamine si minerale au nevoie pentru a-si mentine sistemul imunitar pe linia de plutire, sau poate si mai bine, la o capacitate optima de functionare. 

In acest sens, alaturi de partenerii nostri de la Oriflame.ro am ales sa discutam astazi despre multivitamine si minerale si despre aportul recomandat pentru o nutritie sanatoasa. Vom oferi, de asemenea, o lista de alimente care sunt bogate in multivitamine si minerale, astfel incat sa iti poti asigura aportul zilnic de nutrienti necesari corpului tau!

Vitamine, minerale & Multivitamine

Aportul de suplimente alimentare utile pentru organismul tau pentru a ramane hidratat este extrem de important. Aceste vitamine si minerale se gasesc in alimente, dar nu intotdeauna sunt suficiente pentru nevoile sistemului imunitar. De aceea, necesitatea unui supliment alimentar devine din ce in ce mai mare. In special daca nu ii oferi organismului tau un complex optim de multivitamine si minerale pentru functionarea sa optima.

Un complex echilibrat de suplimente alimentare, fie ele comprimate efervescente ori comprimate capsule contribuie la stabilirea unui necesar optim de substante hranitoare pe care corpul tau le asimileaza in mod periodic. 

Un supliment alimentar care contine substantele nutritive de care corpul tau are nevoie, cum ar fi vitamina C, ajuta la combaterea bolilor sau aportul de magneziu si zincul ingerate in mod regulat vor crea contextul perfect pentru stabilirea unei diete sanatoase si echilibrate.


Beneficiile pe care le aduce administrarea zilnica de multivitamine si minerale

Cel mai probabil esti familiarizata cu importanta unei diete echilibrate si bogate in vitaminele importante pentru asigurarea sanatatii organismului tau. Un aport optim de suplimente alimentare se va asigura ca vei obtine ceea ce este nevoie pentru asigurarea sanatatii organismului tau si nu doar din surse alimentare (ceea ce poate fi dificil), dar contine si ingrediente precum suplimente alimentare de inalta calitate care ofera beneficii suplimentare, cum ar fi cresterea nivelului de energie si un somn mai bun.


Aportul de suplimente alimentare intareste sistemul imunitar


Vitamina C este un antioxidant puternic cunoscut pentru intarirea sistemului imunitar. Vitamina D si vitamina E intaresc si imunitatea. Aceste vitamine pot ajuta, de asemenea, la reducerea simptomelor alergice. In plus, multivitaminele care contin o combinatie de vitamine, luteina, magneziu si calciu pot reduce riscul de imbolnavire prematura.
 

Ai incercat pachetul Wellness pentru femei de la Oriflame?


Pachetul Wellness pentru femei este un supliment alimentar care ofera multivitamine, acizi grasi esentiali omega 3 acid eicosapentaenoic (EPA) si acid docosahexaenoic (DHA). Acest ulei de peste de inalta calitate provine din Omega-3 Superior sub forma de capsule care pot fi luate cate una pe zi, impreuna cu alimentele pe care le consumi in mod curent sau conform indicatiilor medicului tau. In plus, pachetul Wellness pentru femei este un supliment alimentar ce include vitaminele A si B6 B12, C si D care contribuie la o buna functionare a sistemului imunitar.
 

Cum sa alegi suplimente alimentare pentru functionarea optima a organismului tau?


Pentru functionarea optima a sistemului tau imunitar, va fi util un aport zilnic de multivitamine care sa te ajute sa iti mentii nivelul ridicat de nutrienti. Printre cele mai importante suplimente alimentare pe care trebuie sa le incluzi in dieta ta se numara: beta-caroten, vitamina A, antioxidantii din vitamina C, vitamina B12 si vitamina D.
 

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a lua multivitamine?


Referitor la momentul cel mai oportun pentru a lua suplimente alimentare, exista o adevarata dezbatere in domeniul nutritiei. Unele voci afirma ca perioada optima pentru a lua vitamine sub forma de comprimate sau pastile este seara, inainte de culcare. In timp ce altii considera ca ingerarea unor comprimate dimineata contribuie la buna functionare a organismului pe intreg parcursul zilei.

Si atunci, care este cea mai buna parte a zilei in care sa iti asiguri aportul de comprimate cu suplimente alimentare pentru functionarea optima a sistemului tau digestiv, osos si nu numai? Raspunsul poate sa fie unul simplu: pentru functionarea optima si un bun metabolism este bine sa iei comprimate sub forma de suplimente alimentare in functie de recomandarile de pe prospect. Unele produse si suplimente alimentare sunt recomandate pe timpul zilei, in timp ce altele functioneaza mai bine seara. 
 

Cum pastrezi aportul optim de vitamine pentru un corp sanatos?


Adoptarea unei diete sanatoase este cea mai buna modalitate de a te asigura ca iti satisfaci toate nevoile nutritionale. Un plan alimentar bine echilibrat si nutritiv include fructe si legume, precum si cereale integrale cum ar fi orezul brun sau quinoa.

Recomandat ar fi sa incluzi si leguminoase in dieta ta alimentara. Cauta produse pe baza de soia ca sursa de proteine si pune accent, de asemenea si pe produsele lactate, inclusiv iaurtul cu continut scazut de grasime care contine si calciu! 

Din cate poti observa, pe langa un produs adjuvant cum este un supliment alimentar, poti pastra aportul optim de vitamine si prin ceea ce mananci, deoarece multe alimente obisnuite contin mai multe surse de nutrienti, astfel incat este usor de indeplinit necesarul zilnic doar mancand corect in fiecare zi.
 

Incepe planul tau nutritiv cu suplimente alimentare de azi! Descopera ofertele Oriflame!


Cu totii ne dorim sa fim sanatosi, dar poate parea o lupta grea. Gasirea timpului si a motivatiei pentru a avea grija de noi insine este dificil, fara a mai trebui sa ne facem griji cu privire la ce ar trebui sa mancam sau cat de des! 

Din fericire pentru tine, Oriflame investeste in inovatie te sustine cu produsele Wellness by Oriflame. Fie ca esti in cautare de suplimente alimentare special pentru nevoile de sanatate ale femeilor, de vitaminele pentru functionarea optima a corpului, sau pur si simplu ceva usor caloric, astfel incat sa nu fi nevoita sa faci prea multe exercitii fizice - gasesti totul rapid pe inscrieri Oriflame! Arunca o privire la aceasta lista de produse de wellness si afla care te va ajuta cel mai bine sa traiesti mai sanatos incepand de astazi!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre suplimente alimentare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0