Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Exercitii pentru un abdomen plat - recomandate dupa sarcina

de Camelia Diaconu la 2019-11-08
Exercitii pentru un abdomen plat - recomandate dupa sarcina
Perioada imediat dupa sarcina este printre cele mai grele pentru multe mamici. Recuperarea se face in timp, iar abdomenul nu are deloc un aspect prea frumos. Exercitiile fizice sunt recomandate, insa imediat dupa ce mamica se simte complet recuperata si in masura sa faca sport. Asa ca noi iti recomandam cateva exercitii simple care sa te ajute sa iti redobandesti un abdomen plat si ferm dupa nasterea bebelusului!


Exercitiile pe care le faci dupa ce ai nascut trebuie sa fie cat mai usoare si sa nu te supuna unui efort prea mare, pentru a nu interveni complicatii. Asadar, iata ce poti incerca:
 
  • Abdomene usoare. Intinde-te pe spate si stai cu genunchii indoiti si cu talpile lipite pe podea. Este nevoie doar sa incordezi usor abdomenul, sa ridici soldurile si pentru 30 de secunde sa ramai in aceasta pozitie. Lasa picioarele jos, relaxeaza-te pentru 30 de secunde si apoi reia exercitiul. Poti face asta oricat de mult poti, recomandarea noastra este nu mai putin de 10 incercari. 
  • Bicicleta. Stai intinsa pe spate cu mainile impreunate la ceafa. Pentru a face cat mai corect exercitiul, ridica umerii si adu-ti genunchiul stang la piept, in timp ce genunchiul drept este perfect intins pe podea. Rasuceste-te si incearca sa iti atingi cotul drept cu genunchiul drept. Poti repeta de la 5 pana la 10 ori, in functie de cum te simti, dupa care schimbi piciorul.
  • Soldatul. Stai in genunchi si cu palmele complet sprijinite la sol. Ridici fundul spre sus si vei tine picioarele perfect intinse. Dupa ce ti-ai stabilit pozitia corecta, pasesti cu piciorul drept pana cand ajungi cu talpa sub Barbie. Laba piciorului trebie sa fie situata la mijloc, intre maini si in linie drapta cu palmele care sunt sprijinite la sol. Nu ai voie sa sprijini pieptul pe genunchi. Ridica mainile la nivelul taliei, inspira si trage-ti mainile la spate. Tine-le acolo pentru 10 secunde, dupa care expira. Poti repeta de pana la 5 ori aceste miscari.
  • Podul cu fata in jos. Stai cu picioarele apropiate in pozitia de drepti si apleaca-te in fata pana in momentul in care atingi cu palmele de sol. Dupa ce ai facut asta, indeparteaza picioarele pentru a avea o distanta egala intre brate si picioare. Stai in aceasta pozitie pentru 10 secunde si incearca sa iti tii genunchi perfect intinsi si sa pasesti cativa centimetri in fata, pana cand pozitia soldurilor cu cea a picioarelor este in linie dreapta.
  • Balanta. Stai dreapta si cu picioarele departate la nivelul umerilor. Adu-ti genunchiul stang la piept, cat de mult poti si sprijina-l cu mana stanga. Nu trebuie sa indoi piciorul drept, ci doar sa stai sa te sprijini cu toata talpa la nivelul solului. Poti sta in aceasta pozitie, de la trei pana la cinci respiratii, iar cu fiecare expiratie fii atenta sa tragic burta usor si planseul pelvin inauntru, apoi umfli burta pentru mai multa stabilittate. Schimba piciorul si repeta execitiul.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0