- 5 albusuri;
- 300 g zahar;
- 1 pachetel zahar vanilat;
- 250 g curmale sau alte fructe uscate tocate marunt;
- 250 g nuci macinate.
Preparare bezele cu fructe:
Se bat albusurile spuma, dupa care se adauga zaharul incetul cu incetul, batand in continuare pana cand se intareste compozitia. Se incorporeaza usor fructele in spuma. Pe tava presarata cu faina se pun gramajoare de bezea cu lingurita, distantate intre ele. Bezelele se coc la foc foarte slab, pana se usuca. Se scot din tava cand sunt reci.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
