Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Feeric Fashion Week la Sibiu: prezentari de moda, degustari de vin si petreceri cu tematici diverse

de Sunt Fericita la 2016-07-15
Feeric Fashion Week la Sibiu: prezentari de moda, degustari de vin si petreceri cu tematici diverse
Pentru o saptamana, numele orasului Sibiu va fi sinonim cu moda. In fiecare zi de festival sunt programate trei prezentari individuale, petreceri si o impresionanta Gala, in 23 iulie, in Piata Mica.


Dupa doua zile in cetatea Alba Carolina, Feeric Fashion Week se muta la Sibiu pentru sase zile pline de fast si spectacole impresionante. Cea mai importanta saptamana a modei din Europa de Est programeaza peste 50 de evenimente, prezentari de moda, degustari de vin sau petreceri cu tematici diverse.

Primul eveniment al saptamanii are loc luni, la Castelul Jidvei, unde Diana Pavelescu va sustine o ampla prezentare, numita The Heritage, despre cele mai vechi soiuri de vin produse in Romania, despre podgoriile din Podisul Transilvaniei si despre cum se dezvolta si tehnologizeaza aceste podgorii.

Marti, sirul show-urilor individuale incepe cu o prezentare sustinuta de designerul Mihaela Cirlugea, in prima curte interioara a Palatului Brukenthal din Piata Mare. La ora 14, Bianca Popp, unul dintre designerii prezenti an de an la saptamana modei de la Sibiu, revine cu o noua prezentare complet iesita din tipare. Noua colectie a designerului mutat la Paris va fi prezentata in cusca leilor din Gradina Zoologica. Iar animalele vor avea rolul lor in prezentare.

Prima seara de festival se incheie cu o prezentare de costume de baie a brandului parizian Lise Charmel, prezentare ce va avea loc la Versailles by Buonavista, unde va avea loc si prima petrecere din festival, o petrecere pe marginea piscinei.

Miercuri, stradutele cochete ale Sibiului revin in prim planul modei internationale. Brandul Ruma Zapatos, prezent pentru 10 ani consecutiv la Argentina Fashion Week, cu prezente constante la evenimente de moda din Paris, Milano sau Dubai, aduce la Sibiu o noua colectie de pantofi si posete, ce vor fi prezentate publicului de la ora 13, in tunelul ce leaga strada Mitropoliei de strada Xenopol.

La ora 14, Gina Cas prezinta colectia Ludic pe linia de productie paste fainoase a companiei Boromir. Colectia este creata in totalitate din neopren, cu o cromatica indrazneata si o abordare futurista a compozitiei de linii si forme. Ultima prezentare individuala a zilei de miercuri va aduce invitatii festivalului la Palatul Brukenthal din Avrig unde pe langa prezentarea Laviniei Ilies, ce va avea loc la ora 19, vor participa si la un nou eveniment marca Jidvei, 'Tehnica degustarii vinurilor'.

Seara se incheie in Feeric Venue, la Redal Expo, unde de la ora 22 vor defila colectii semnate Vasilije Kovacek, Bianca Popp, Pimpi Smith si Agatha Ruiz de la Prada. La finalul prezentarilor de moda, cei sapte ambasadori Feeric de anul acesta isi vor primi distinctiile dupa care va avea loc si prima petrecere realizata in colaborare cu Jidvei, 'Mysterium after-party'.

A treia zi de festival la Sibiu debuteaza de la ora 13 cu prezentarea Alinei Moza, pe aleea ce leaga strada Xenopol de bulevardul Nicolae Balcescu. Creatiile designerului sunt o fuziune curajoasa intre poveste si ingeniozitate si au menirea de a imbraca personalitati cu o filosofie de viata puternica. Trei ore mai tarziu, in Biserica Evanghelica din Cristian va avea loc prezentarea brandului Sarah Jessy Jones. Cei doi designeri argentinieni Diego de Biase si Eduardo Perez vin pentru a doua oara la Feeric Fashion Week, cu o colectie la fel de impresionanta ca si cea de anul trecut. De la Cristian, prezentarile de moda se muta din nou in Fabrica Boromir, intr-o prezentare plina de geometrie realizata de designerul spaniol Albec Bunsen, in moara Cibin a companiei. Yvan Andreu, Petra Orha, Spoff si designerul grec Mario Karavasilis vor inchide seria prezentarilor de joi, in Feeric Venue, unde seara se va incheia cu o noua petrecere tematica marca Feeric Fashion Week.

Penultima zi de festival debuteaza intr-un loc magic, fara nicio exagerare. Una din principalele atractii ale judetului Sibiu, Castelul de Lut Valea Zanelor din Porumbacu de Sus va fi transformat intr-o pasarela de poveste pentru noua colectie a designerilor maltezi Charles & Ron. Ana Maria Galan, primul designer strain care a prezentat in cadrul festivalului de la Sibiu, revine cu o noua colectie la Palatul Brukenthal din Avrig, de la ora 16, iar de la ora 19, Natalia Vasiliev prezinta colectia 'In cautarea lui Gaudi', in superba sala festiva a Bibliotecii Astra. In ultima seara de prezentari in Feeric Venue vom putea admira creatiile realizate de Dicky Ishak, Stefania Borodi, Tenue de Saf si Donka Stakovski.

Sambata e zi de gala la Feeric Fashion Week. Pe pasarela suspendata din Piata Mica vor defila colectii semnate de sapte designeri, Vali Ciobanu, Mona Predescu, Catch Michelle, Roxana Parvu, Serrousi si Gloria Dimitrova. Gala Feeric incepe la ora 9 si se va incheia in jur de ora 11, cand va incepe ultima petrecere a acestei editii Feeric Fashion Week, Jidvei after-party la Redal Expo. Inainte de gala, doua prezentari individuale absolut impresionante vor incanta publicul, de la ora 13 prezentarea Cyliei Dora, pe strada Manejului, iar de la ora 16, prezentarea Emmei Viedma, pe placa turnanta din depoul CFR. Tot sambata, la ora 18, Palatul Brukenthal din Avrig va fi gazda unui nou eveniment special, o prezentare de vinuri Jidvei sub genericul 'Femeia si vinul', sustinuta de Diana Pavelescu.

Feeric Fashion Week este un eveniment cofinantat de Primaria Municipiului Sibiu si Consiliul Local Sibiu. Editia din acest an a Feeric Fashion Week este organizata in parteneriat cu Jidvei.

Foto: drinkblackwater.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sibiu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre designeri

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0