Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tendinte CULORI pentru toamna-iarna 2012-2013. Plus IDEI DE TINUTE

Tendinte CULORI pentru toamna-iarna 2012-2013. Plus IDEI DE TINUTE
August e luna potrivita din care sa incepem sa ne gandim la garderoba de toamna si iarna. Daca iti place sa stii din timp ce se poarta ca sa poti cauta hainele mai usor in magazine, iata tendintele in moda pentru toamna si iarna 2012-2013. Si pentru ca intotdeauna culoarea face tonul, am ales ca prezentam culorile pentru urmatorul sezon in functie de stilul abordat si momentul zilei.


In toamna si iarna 2012-2013 se continua, in mare parte, tendintele verii. Vom avea culori puternice, vesele, dar si nuante inchise sau neutre, astfel ca fiecare isi va putea alege sa poarte ceea ce simte ca se potriveste mai bine personalitatii sale sau ocaziei.
Culori pentru toamna-iarna 2012-2013: CULORI DESCHISE, PLINE DE ENERGIE. Culorile vii sunt optimiste si pot revolutiona orice tinuta. Este un stil potrivit mai ales pentru oras, care te scoate din anonimat intre peretii gri ai caselor. Culorile puternice care se poarta in toamna si iarna 2012-2013 sunt: nude, galben pai, corai, portocaliu, lime, rosu intens, mustar si albastru ca cerul senin de vara. Toate sunt nuante puternice, intense si pline de viata, care ne duc cu gandul la vara si ne vor face sa ne simtim mai bine in lunile reci, innorate si ploioase. Ai grija sa nu exagerezi, pentru ca orice culoare de toamna si iarna nu trebuie sa fie la fel de intensa ca cele purtate vara. Aplica urmatoarea regula: pentru accesorii, pastreaza nuantele nebune si intense ale verii, dar pentru haine alege nuante ceva mai potolite.
Culori pentru toamna-iarna 2012-2013: CULORI PASTELATE. Nuantele pastelate creaza o armonie delicata. Se vor purta nuante pastelate de mov, nude, albastru, roz, verde si galben, potrivite stilului boem, romantic, dar si casual simplu, cu influente.
Culori pentru toamna-iarna 2012-2013: CULORI INTENSE, IN NUANTE INCHISE. Pentru ca avem nevoie de culoare, designerii ne propun nuante mai inchise pentru toamna si iarna. Lunile de trecere din 2012 in 2013 sunt guvernate de nuante originale, preluate din natura: violetul prunelor coapte, albastrul noptilor de toamna, verdele-gri al diminetilor pline de roua sau rosul inchis cu nuante inspre violet al mustului proaspat stors.
Culori pentru toamna-iarna 2012-2013: CULORI NEUTRE. Griul, negrul si mai ales albul vor fi si ele vedetele din toamna si iarna 2012-2013, pentru un look sofisticat si clasic. Culorile neutre nu se demodeaza niciodata, iar daca nu vrei sa ai o tinuta prea stearsa, regula spune ca o astfel de tinuta poate fi oricand asortata cu accesorii cat mai colorate, de tip statement sau handmade.
IDEI DE TINUTE pentru sezonul toamna-iarna 2012/2013

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre toamna

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iarna

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 2012

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 2013

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre culori

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0