Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Life Dental Spa, o afacere de succes la cheie in stomatologie

de Sunt Fericita la 2021-06-07
Life Dental Spa, o afacere de succes la cheie in stomatologie
Life Dental Spa, brandul care se bucura de un mare prestigiu si continua planul de extindere in toate orasele mari din Romania


Life Dental Spa, brandul prestigios sub care activeaza, in prezent, patru clinici stomatologice din Bucuresti, Iasi si Cluj-Napoca. Life Dental Spa se bucura de un real succes datorita tehnologiei moderne de ultima generatie a laserului dentar, adorat de pacienti, intrucat face posibila efectuarea tratamentelor stomatologice fara ace, fara freza si fara durere. 

Datorita increderii pacientilor, Life Dental Spa are o misiune clara: de a oferi tuturor oamenilor ingrijire dentara de inalta calitate. De aceea, continua planul de extindere in 50 de orase mari din Romania. Printre acestea, se numara: Pitesti, Oradea, Sibiu, Arad, Timisoara, Ploiesti, Brasov, Constanta. 

 

Devino partener intr-o afacere de succes la cheie in stomatologie!

Life Dental Spa este o afacere la cheie in stomatologie, avand cea mai mare marja de profit din Romania, fiind solutia ideala pentru investitorii care isi doresc prosperitate financiara si succes garantat!

Rezultatele valoroase, directiile de dezvoltare, prestigiul si succesele de pana in prezent demonstreaza cresterea exponentiala a retelei de clinici Life Dental Spa, dar si excelenta in stomatologie.

Una dintre cele mai valoroase performante a clinicilor Life Dental Spa a fost de a se remarca pe piata stomatologica prin conceptul de stomatologie laser, transformand complet viziunea organizatiei. Acest concept a fost introdus in organizatie de catre dr. Cristina Obreja, fondatoarea firmei, in urma specializarii in laser dentar pe care aceasta a obtinut-o la Universitatea Aachen, in Germania. De asemenea, dr. Cristina Obreja a reusit sa puna bazele unui concept modern, bazat pe stomatologia holistica, astfel incat omul este vazut ca un intreg, pacientul fiind pus pe primul loc.

Unitatea si coerenta ansamblului, buna organizare sunt asigurate de directorul general, Stefan Obreja, ale carui viziune inovatoare si spirit organizatoric au pus amprenta asupra acestor clinici stomatologice.

 

Daca te gandesti sa realizezi o investitie, Life Dental Spa este o optiune demna de luat in considerare!

Life Dental Spa cauta parteneri de afaceri care doresc sa se alature conceptului de stomatologie moderna. Life Dental Spa a creat un sistem foarte bine pus la punct, din care un partener de afaceri are o multime de castiguri morale si materiale. 

Fie ca detii deja o clinica stomatologica, fie ca iti doresti expansiune sau ca esti un antreprenor dornic de prosperitate, Life Dental Spa iti ofera posibilitatea de a duce sistemul functional pe care il are in prezent la cel mai inalt nivel. Conducerea si echipa Life Dental Spa ofera intregul sprijin de care un partener de afaceri are nevoie, in scopul de a creste impreuna o afacere de succes in stomatologie. 

 

De ce sa alegi un parteneriat cu Life Dental Spa? 

Iata care sunt cateva dintre avantajele numeroase ale colaborarii cu Life Dental Spa: 

  • Perfectionare continua a tehnicilor de tratament datorita instruirii medicale in ceea ce priveste utilizarea laserului stomatologic, oferita de dr. Cristina Obreja;
  • Eficienta sporita;
  • Marketing realizat la cel mai inalt nivel;
  • Tehnologie de ultima generatie;
  • Consultanta permanenta;
  • Management eficient, in scopul de a prospera afacerea;
  • Imbunatatirea continua a abilitatilor echipei.

 

Pe langa avantajele care privesc organizarea interna, exista numeroase beneficii pe plan financiar:

  • Dublarea cifrei de afaceri intr-un timp record de la inceperea parteneriatului;
  • Profit operational de 45 %;
  • Cifra de afaceri anuala de peste 1 milion de euro;
  • Abundenta financiara.

 

Care este profilul partenerului de afaceri si ce tip de parteneriat cauta Life Dental Spa?

Life Dental Spa cauta colaborarea cu oamenii de afaceri care indeplinesc urmatoarele conditii: 

  • Sa fie pasionat si dornic de prosperitate si abundenta financiara;
  • Sa participe intre 10-40% si sa devina managerii locatiilor Life Dental Spa;
  • Sa se comporte si sa actioneze ca un antreprenor;
  • Sa fie dornic de a duce sistemul functional pe care il are in prezent Life Dental Spa la cel mai inalt nivel;
  • Sa aloce o suma de bani atat pentru propria motivare, cat si pentru recuperarea investitiei intr-un timp scurt (1 sau maxim 2 ani de la inceputul colaborarii), pentru ca, mai apoi, marja de profit sa creasca;
  • Sa fie dornic de evolutie si de rentabilitate;
  • Sa aiba o viziune moderna, centrata pe inovatie si evolutie profesionala si financiara;
  • Sa fie pasionat de management pentru ca, alaturi de directorul general, Stefan Obreja, sa dezvolte cel mai mare lant clinic;
  • Sa se orienteze catre pacient, pentru a-i oferi o experienta de calitate in cabinetul stomatologic, precum si tehnologie de ultima generatie


 

Alege colaborarea cu clinicile Life Dental Spa si beneficiaza de avantajele de a lucra la construirea unui brand de calitate alaturi de o echipa pasionata si dornica de succes!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.88 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0