Ai nevoie de:
4 oua
100 gr somon file (fara piele)
2 lingurite capere
2-3 fire marar
1 lingura ulei
sare, piper negru
Cum se face:
Curatati bine somonul, condimentati-l dupa gust cu sare si piper si puneti-l la prajit in tigaie in putin ulei, cate un minut pe fiecare parte. Scoateti apoi somonul pe o farfurie si incercati sa il taiati in bucatele cat mai mici.
Puneti apoi in tigaie bucatelele mici de somon si adaugati peste ele ouale batute si condimentate dupa gust, mararul si caperele. Lasati compozitia in tigaie pana se incheaga iar apoi bagati-o la cuptor pentru 10 minute.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
