Ai nevoie de:
4 oua
100 gr somon file (fara piele)
2 lingurite capere
2-3 fire marar
1 lingura ulei
sare, piper negru
Cum se face:
Curatati bine somonul, condimentati-l dupa gust cu sare si piper si puneti-l la prajit in tigaie in putin ulei, cate un minut pe fiecare parte. Scoateti apoi somonul pe o farfurie si incercati sa il taiati in bucatele cat mai mici.
Puneti apoi in tigaie bucatelele mici de somon si adaugati peste ele ouale batute si condimentate dupa gust, mararul si caperele. Lasati compozitia in tigaie pana se incheaga iar apoi bagati-o la cuptor pentru 10 minute.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
