Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gandurile unei femei mature: Fata frumoasa, caut sot bogat

Gandurile unei femei mature: Fata frumoasa, caut sot bogat
O sa fiu sincera cu voi: fac 25 de ani anul asta. Sunt foarte frumoasa, am stil si bun gust. Imi doresc sa ma casatoresc cu un barbat care are un salariu anual de 500 de mii de dolari sau mai mult. Poate spuneti ca sunt lacoma, dar un salariu anual de 1 milion de dolari este considerat de nivel de clasa mijlocie in New York.


Nu cer mult. Este careva dintre voi care are un astfel de venit? Sunteti cu totii insurati? Si, vreau sa intreb, ce trebuie sa fac sa ma marit cu un bogatas ca voi?
Printre cei cu care am avut relatii, cel mai bogat avea un venit anual de 250 de mii de dolari si se pare ca aceasta este limita mea superioara.
Dar, daca ma gandesc sa ma mut in zona rezidentiala de coasta, la vest de New York City Garden (?), 250 de mii de dolari nu mai sunt suficienti.
Va intreb umil urmatoarele:
(1) Unde isi petrec burlacii timpul liber (va rog sa-mi dati liste de nume si adrese de baruri, restaurante, sali de gym);
(2) Spre ce grup de varsta sa ma orientez?
(3) De ce majoritatea nevestelor de bogatasi arata ca niste vanzatoare la aprozar? Am dat eu peste cateva care nu sunt frumoase, nici interesante, dar au fost in stare sa se marite bine.
(4) Cum decideti cine va ajunge sotia voastra si cine ramane doar amanta? (nu uitati ca eu vreau sa ma marit acum).
Sper ca v-am uluit bine, dar sa stiti ca aceasta este scrisoarea publica a celei care semneaza Ms. Pretty (Frumusica, adica). Efortul ei nu a ramasa fara ecou, ci a primit raspuns chiar din partea CEO-ului de la J.P.Morgan. Vi-l traduc, pentru a va ajuta sa luati decizii in situatii similare, mai jos:
‘Draga Frumusica,
am citit cu mult interes postarea ta. Cred ca sunt multe fete care au dileme similare cu ale tale. Permite-mi, te rog, sa analizez situatia din punctul de vedere al unui investitor profesionist. Venitul meu anual este peste 500 de mii de dolari, ceea ce satisface cerinta ta, deci sper ca lumea sa nu creada ca ma bag ca musca in lapte.
Din perspectiva unui om de afaceri, este o decizie proasta sa te iau de nevasta. Raspunsul este simplu, dar ti-l voi explica.
Lasand la o parte detaliile, incerci sa te targuiesti cu frumusetea pentru a primi in schimb bani: Persoana A furnizeaza frumusete si Persoana B plateste.
Numai ca este ceva extrem de putred la mijloc: frumusetea ta se va duce, dar banii mei nu vor disparea fara motive serioase. Ideea e ca venitul meu ar putea creste de la an la an, dar tu nu poti fi mai frumoasa de la an la an.
Economic vorbind, eu sunt un bun cu valoare in crestere, tu, unul cu valoare in descrestere. Si nu este o descrestere normala, ci una exponentiala. Daca aceasta este singura ta valoare, ea va fi mult diminuata in 10 ani.
In limbaj de Wall Street, fiecare negot are o functie, si relatia cu tine are una. Daca valoarea negotului scade, il vindem si nu este deloc o idee buna sa ne tinem cu dintii de el pe termen lung. Acelasi lucru este valabil si in cazul casniciei dupa care tanjesti. Poate este crud din partea mea sa ti-o spun, dar, pentru a lua o decizie desteapta, orice bun, activ, cu valoarea in depreciere trebuie vandut sau inchiriat.
Oricare barbat cu un venit anual de peste 500 de mii de dolari are ceva minte la el. Ne-am da intalnire cu tine, dar nu te-am lua si de nevasta. Te sfatuiesc sa uiti de trucuri, indicii care sa te jute sa dai peste un bogatan. Apropo, ai putea sa te straduiesti sa devii si tu cineva cu un astfel de venit. Ai mai multe sanse sa reusesti asa, decat sa pacalesti unul cu bani.
Sper ca ti-am fost de ajutor!



Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.42 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bani

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0