Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 Produse cosmetice pe care nu ar trebui sa mai dai banii

de Sunt Fericita la 2019-04-08
7 Produse cosmetice pe care nu ar trebui sa mai dai banii
Femeile folosesc zilnic zeci de produse cosmetice, insa specialistii din domeniu ne spun, conform unui studiu de piata realizat ca, in realitate, multe dintre acest produse sunt inutile. Iata pe ce produse cosmetice nu ar trebui sa mai irosesti banii de acum inainte!


7 Produse cosmetice pe care sa nu mai cheltui banii


 
Femeile poarta dupa ele in trusa de ingrijire zeci de produse, iar multe dintre ele sunt extrem de nefolositoare. Unde mai pui ca si pretul acestora este destul de piperat. Verifica-ti si tu geanta si renunta la urmatoarele produse!
 
Spray pentru fata. Chiar daca apa micelara iti hidrateaza pielea, aceasta trebuie aleasa in functie de nevoile pielii tale. Multe dintre spray-urile pentru fata contin colorant, parfum si apa, ingrediente care iti pot provoca alergii daca pielea ta este sensibila. Daca este nevoie sa folosesti apa micelara, cel mai bine alege un produs care contine glicerina, acid hialuronic si aloe vera. 

 
Ustensile pentru scoaterea cosurilor. Daca nu sunt folosite corect, aceste ustensile nu fac altceva decat sa agraveze situatia, chiar sa provoace rani. Tocmai din acest motiv este recomandat ca pentru aceasta procedura sa apelezi intotdeauna la serviciile unui profesionist.

 
Peelinguri chimice. O procedura special creata pentru a indeparta straturile superioare de piele si impuritatile, insa conceputa doar pentru a fi facuta de catre un specialist. Chiar si cea mai mica greseala in aceasta operatiune ar putea avea urmari grave. 

 
Oglinzi care maresc. Chiar daca au efect de lupa, oglinzile care maresc nu iti sunt de folos  deoarece iti scot in evidenta toate imperfectiunile si te fac sa crezi ca ai mai multe decat ai de fapt. Este indicat sa te folosesti de o oglinda normala, dar si de o sursa buna de lumina.

 
Creme anticelulitice. Indiferent de detaliile pe care le gasesti pe ambalaj, in general, cremele anticelulitice nu prea fac minuni. Celulita este intalnita la majoritatea oamenilor, este o actiune normala a pielii, indiferent de greutate, varsta sau inaltime. Aparitia celulitei nu tine de numarul kilogramelor, ci de mostenirea genetica.

 
Creme pentru vergeturi. Din nefericire, cremele pentru vergeturi nu ofera niciun rezultat. Hidrateaza pielea, intr-adevar, insa nu diminueaza aspectul vergeturilor. 

 
Crema pentru cuticule. De regula, cremele speciale pentru cuticule contin aceleasi ingrediente ca si cremele normale pentru hidratarea mainilor. Nu este necesar sa platesti in plus pentru a cumpara o crema de cuticule, cat timp ai in geanta o crema pentru maini.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.6 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0