Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gandurile unei femei mature: Suflet de mama

de Alina Negrutiu la 2014-05-10
Gandurile unei femei mature: Suflet de mama
Mami, cum e sa ai inima in burta? Pai, nu prea se poate... Ba da. Cand eram inca nenascuta, inima mea era in burta ta. Adevarat... Deci ai avut doua inimi in tine... Doua... Si cum era? Nu exista cuvinte sa iti descriu... Asa credeam si eu...


Dialogul de mai sus nu este imaginar, ci a avut loc intre o Mama si fiica ei. Nu am scris intamplator Mama cu M mare, fiindca, daca ar fi sa se aleaga dintre toate mamele pentru a merge pe Arca lui Noe, ea ar fi aceea. Ar refuza, modesta si gingasa cum e, dar nu cred ca ar exista cineva pe lumea asta mare care sa-i conteste locul la supravietuire. 
In fiecare zi dau peste o multime de exemple care ma fac sa inteleg ca maturizarea inseamna sa nu mai poti nega raul. Raul sub forma de narcisism, de egoism, de nepasare, de nesimtire. Incep din ce in ce mai putin sa ma minunez de orori de care aud sau pe care le vad, nu mai astept sa-mi ofere nimeni scaunul in tramvai, sa nu ma impinga sa-si faca ei loc, sa nu se uite urat cand copiii mei rad sau plang cam tare. Nu ma mai uimesc abisurile neputintei, nu mai imi fac cruce in fata crimei despre care citesc in carti sau ziare. Stau tot timpul in pozitie de lupta. Ma astept ca oricand, de oriunde, sa fiu atacata.
Si apoi am intalnit-o pe ea. Pe Mama. Persoana care isi extrage bucuria din relatia simbiotica cu fata ei. Acelasi chip, in marimi diferite. Doua inimi, dar batand in acelasi ritm. Cea mare mutand muntii din loc, cea mica zburand sub forma de mers. Cea mare – amazoanca, cea mica – balerina.
De multe ori m-am intrebat de unde isi ia puterea. Cum poate sa fie mereu optimista, buna, autocritica in sensul bun, frumoasa? Si am inteles ca este vorba de fetita ei. 
Si a trebuit sa-mi mai schimb o data convingerile si sa o iau zambind de la capat in jocul cu viata. Multumesc!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mama

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fetita

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bucurie

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0