Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mesajul unei viitoare mame, dupa tragedia din Caracal: Nimeni nu (mai) e in siguranta!

de Sunt Fericita la 2019-08-07
Mesajul unei viitoare mame, dupa tragedia din Caracal: Nimeni nu (mai) e in siguranta!
Cazul Caracal a fost pe toate ecranele, posturile de radio si-n aproape orice discutie din Romania. E drept, e important ca acest eveniment sa fie discutat si este imperativ ca adevarul sa iasa la iveala. Iata, totusi, ca exista si unele efecte negative. Mai multe mame devin ingrijorate cu privire la copiii lor, dupa cum putem observa chiar si in acest mesaj de mai jos.


O viitoare mama ne-a scris printr-un mesaj privat si, cu acordul dumneaei, am hotarat sa il publicam. Ne-am regasit in cele spuse de dansa. Credem ca si dumneavoastra veti fi de acord.
 
Redam integral mesajul transmis mai jos.
 
"Am 38 de ani si cu greu m-am convins sa dau viata unui copil. Grijile nenumarate, stresul, banii, scoala din Romania, evenimentele nefericite care se intampla la ordinea zilei si incertitudinea unui viitor decent in tara noastra au fost frici cu care am adormit si cu care m-am trezit. Ajunsesem la un moment dat sa am nevoie de terapie pentru ca gandul de a ramane insarcinata ma speria efectiv. Nici nu il mai lasam pe sotul meu sa ma atinga.
 
Dupa multe ore de discutii si exercitii, mi-am recapatat putina incredere in societate si am prins curaj. Pana acum doua saptamani, eram convinsa ca se poate si in Romania. Cu putin mai mult efort si mai mult indarjire, voi putea avea o familie frumoasa, sanatoasa si fericita. 
 
A aparut apoi situatia din Caracal. 
 
Am plans doua nopti neincetat.
 
N-am stiut ce sa mai fac.
 
M-am simtit slaba.
 
Singura.
 
Uitata.
 
Sunt insarcinata si mai am aproape trei luni pana cand minunea mea ma va intalni. In ce lume o aduc? De ce fac eu asa ceva unui suflet nevinovat care nu a cerut nimic de la nimeni? De ce trebuie sa ii ofer un astfel de mediu?
 
M-am gandit sa plec din tara. Unde sa ma duc si ce sa fac? Imi iubesc sotul si nu vreau sa il parasesc. Vreau sa fim amandoi cei mai buni parinti posibili. Dar cum putem da noi ce avem mai bun cand odata iesit pe usa, nu stii daca se mai intoarce...
 
Sa suni la 112 pentru ajutor de 3 ori si sa nu poti fi ajutata deloc este un scenariu de cosmar. Te abandoneaza institutia statului in care ai avut cea mai mare incredere si, in plus, mai esti si tratata de parca ai fi vreun copil plictisit.
 
CUM POTI SA NU FACI TOT POSIBILUL CAND O FATA DE 15 ANI ITI ZICE CA A FOST VIOLATA SI SECHESTRATA? Unde erau toti politistii si toti jandarmii si toate serviciile si toti astia pe care-i platim luna de luna din munca noastra? Cum a reusit sufletul acela inocent sa ajunga INTR-UN BUTOI si sa ramana doar cenusa si niste urme de dinti din ea... Cum supravietuiesc acei parinti si cum isi vor continua ei de acum incolo viata? Ce vina au ei ca fiica lor a fost obligata sa caute un mijloc de transport, cand statul nu e in stare sa le asigure elevilor sprijinul necesar pentru a primi educatia pe care o vor cu atata ardoare?
 
Scoala este gratuita, dar costa. Inveti mai mult din Youtube decat de la ore. Dotarile sunt zero. Nimeni nu e vinovat.
 
Spitalele iti dau infectii si sunt curatate cu apa chioara. Nimeni nu e vinovat.

O fata moare, dupa ce a sunat degeaba dupa ajutor. Nimeni nu e vinovat.

Nimeni nu are nicio vina pentru Romania anului 2019.
 
Sunt din nou speriata si simt ca am facut o defavoarea uriasa unui suflet nevinovat cu aceasta sarcina. Copilul meu iubit trebuie sa fie fericit si aiba toate oportunitatile pentru a creste in siguranta. Acum, insa...
 
Imi vine sa fug de aici. Romania e pierduta si pare ca nu se mai poate repara vreodata.
 
Sunt o viitoare mama si nu stiu de ce am ales sa aduca o viata in plus in aceasta tara.
 
Ar trebui sa ne fie tuturor frica. Copiii nostri nu sunt in siguranta.
 
Nici fetita mea nu va fi.
 
Terifiant". 
 
Detalii despre cazul Caracal puteti gasi aici.
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.29 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mesaj

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mama

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frica

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fata

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0