Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Iata ce modele de vestiar metalic se potrivesc intr-o sala de fitness nou deschisa!

de Sunt Fericita la 2022-02-02
Iata ce modele de vestiar metalic se potrivesc intr-o sala de fitness nou deschisa!
Salile de fitness sunt refugiul perfect pentru toti cei care cauta un mod de a se detensiona si de a se mentine in forma. Pe langa aparatura si dotarile din sala, vestiarele sunt la fel de importante. Hainele si obiectele personale au nevoie de un loc sigur pentru a fi depozitate pe perioada antrenamentului, iar un vestiar metalic indeplineste pe deplin toate cerintele necesare pentru ca acestea sa fie lasate in cele mai bune conditii.


Vestiare cu 8 usi

Vestiarele cu 8 usi, cu dimensiunile corespunzatoare LxlxH de 120x50x180 cm sunt cel mai adesea intalnite in salile de sport. Sunt robuste si au o structura de rezistenta din tabla de otel de prima calitate. Usile prezinta fante de aerisire in partea superioara si inferioara pentru o buna ventilatie in interior.


 

De asemenea, pentru o mai buna circulatie a aerului au fost realizate fante de aerisire si in acoperis. Dotarile includ suportul pentru agatat haina, suportul pentru eticheta de pe usa si sistemul de inchidere cu 2 chei. Picioarele de 15 cm cu care sunt prevazute aceste modele de vestiar metalic de calitate permit curatarea spatiului de sub el si evitarea ruginei. La achizitionare poti opta pentru 3 bucati pe set, beneficiind de o garantie de 24 de luni. 


Daca variantele standard nu iti ofera tot ceea ce iti doresti, poti personaliza la cerere modelul preferat. Din gama dotarilor optionale fac parte polita pentru incaltaminte, separatorul interior pentru curat/murdar, suportii pentru agatat hainele, kitul de picioare reglabile, soclul, diferite tipuri de inchidere si cheia Master. 


Culorile variate se potrivesc oricarei incaperi, indiferent de cromatica care a fost utilizata. Astfel, daca nu te atrage un vestiar metalic gri, poti alege un model vopsit integral sau partial, doar usile, in culori, precum: galben, portocaliu, rosu, albastru si verde. 


Vestiare cu 4 usi

Vestiarul cu 4 usi de 120x50x180 cm (LxlxH) ofera utilizatorilor un spatiu mult mai generos, fiind potrivit pentru incaperile spatioase. Este dotat cu raft in partea superioara, bara pentru umerase si cate un suport pentru eticheta pe fiecare usa. Inaltimea vestiarului permite ca hainele sa fie asezate pe umeras, fiind perfect intinse, fara riscul de a se boti. Pe raftul superior se poate aseza geanta, laptopul si alte obiecte potrivite ca dimensiune acelui spatiu.


Vestiare cu usi Z

Daca esti in cautarea unui vestiar metalic modern, atunci modelul cu usi Z ar fi perfect pentru tine. Acest mobilier este preferat in special in salile care pun accent pe noutatile din domeniul designului interior. Constructia robusta permite utilizarea acestuia pe o perioada mare de timp, fara interventii. Fiecare cuseta este dotata cu bara pentru umerase, iar compartimentarea in forma literei Z ofera interiorului un spatiu eficient si practic pentru depozitare.


Vestiare cu 8 usi si bancuta

Modelul Extra vine cu o propunere interesanta si deosebit de practica, cu 4 usi cu inaltimi mari, ce ofera utilizatorilor spatiul ideal pentru hainele lungi si 4 usi cu inaltimi mici, pentru depozitarea incaltamintei. Compartimentarea aceasta permite depozitarea separata a hainelor de incaltaminte, dulapurile mici avand si rol de bancuta, pe suprafata acestora fiind montat un sezut din blat laminat. 


De altfel, bancuta metalica este unul dintre accesoriile cu care poti alcatui un ansamblu complet alaturi de orice model de vestiar metalic. In acest mod, utilizatorii isi pot schimba vestimentatia de strada sau echipamentul sportiv, avand un sprijin solid si folositor. Estimeaza numarul persoanelor care vor utiliza concomitent vestiarul si alege modelul cu dimensiunile si caracteristicile cele mai potrivite.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0