Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Inca nu stii ce sa faci cu rujurile mate? Simplu, sa le iubesti!

de Sunt Fericita la 2019-11-18
Inca nu stii ce sa faci cu rujurile mate? Simplu, sa le iubesti!
Trend-urile in materie de produse cosmetice vin si pleaca. Este timpul sa-ti iei ramas-bun de la buzele super stralucitoare si sa intampini toate nuantele de rujuri mate care exista pe piata. In ziua de astazi, atat profesionistii in materie de machiaj, cat si iubitoarele de make-up, folosesc rujuri mate in crearea unor look-uri fabuloase.


Inca nu esti sigura daca ar trebui sa incepi si tu sa le iubesti, ca toti ceilalti? Atunci, iata o lista de motive care te vor face sa te indragostesti iremediabil de ideea de a folosi rujuri mate in aproape orice machiaj pe care il vei realiza.

Sunt usor de purtat

Unul dintre motivele principale pentru care ar trebui sa adori rujurile mate este, cu siguranta, faptul ca acestea sunt usor de purtat. Daca nu esti o fana a rujului stralucitor si lipicios, pe care tinzi sa il eviti, vei iubi, cu siguranta, o formula mata pentru buzele tale.

Se aplica fara efort, se simte minunat si te face sa arati ca si cum ti-ai dat toata silinta pentru a arata cat mai bine, cu toate ca, in realitate, nu te-ai preocupat prea tare de acest aspect.

Nu se sterg cu usurinta

Evidentierea buzelor in orice situatie, indiferent de activitatea zilnica, nu a fost nicicand mai usoara! Rujurile mate tind sa fie usor uscate, ceea ce le face mai greu de sters si transferat. Doar aplica-ti nuanta preferata de ruj pe buze si fii gata sa dai pe spate pe oricine intalnesti in cale!

Nu vei mai avea motive de ingrijorare atunci cand iti vei lua pranzul sau cand vei bea cafeaua la birou, pentru ca buzele tale vor ramane mereu intacte.

Au un aspect foarte chic

Fie ca urmaresti sa obtii un look glam, casual sau punk, poti considera ca rujurile mate sunt un etalon al stilului! Te poti gandi la un ruj mat ca la secretul unui machiaj demn de coperta oricarei reviste de moda, care sa te faca sa te simti zilnic ca un star.

Rujurile mate sunt un ajutor de incredere pentru atingerea perfectiunii in materie de make-up, chiar si atunci cand nu ai timp de un intreg machiaj, ca la carte.

Sunt usor de personalizat

Rujurile mate nu sunt minunate doar in formula data in varianta originala. Acestea isi pot juca bine rolul si ca baza pentru un alt ruj. Ii poti adauga un plus de stralucire prin aplicarea unui gloss in centrul buzelor sau poti sa alegi sa ii schimbi aspectul cu ajutorul unui ruj intr-o alta formula. Idei sunt la tot pasul, trebuie doar sa indraznesti sa experimentezi!

Ofera un aspect natural buzelor tale

Opteaza pentru o culoare subtila si naturala, iar nimeni nu isi va putea da seama ca, de fapt, ai folosit vreunul dintre rujurile tale mate. Acestea pot fi produsul perfect pentru un machiaj natural, minunat pentru intalnirile pe timp de zi, in mediul formal de la munca sau scoala.

Orice fata are nevoie de un ruj pe care sa il poarte in zilele in care nu vrea sa arate lumii ca a folosit vreun produs de make-up.

Dupa toate aceste motive, nici ca vei mai putea sa spui ,,nu” rujurilor mate. Da-le o sansa pentru a-ti dovedi ce puteri miraculoase au asupra buzelor tale, in finisarea oricarui machiaj. Experimenteaza, incearca orice produs iti atrage atentia si, cine stie… poate ca te vei indragosti si tu de farmecul acestor rujuri mate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0