Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa-ti recapeti zambetul fermecator? Afla totul despre protezele dentare!

de Sunt Fericita la 2020-07-07
Vrei sa-ti recapeti zambetul fermecator? Afla totul despre protezele dentare!
Odata cu inaintarea in varsta, dantura poate avea de suferit, fapt care poate afecta calitatea vietii unei persoane. Pe langa aspectul inestetic, absenta unuia sau mai multor dinti creeaza dificultati in procesul de masticatie si disconfort permanent.


Din fericire, exista o solutie moderna pentru persoanele care sufera de edentatii mari sau chiar totale: tratamentul cu proteze dentare. Acesta contribuie la restabilirea functiilor masticatorii si la evitarea aparitiei bolilor digestive. Persoanele care amana mult timp acest tratament se pot confrunta cu afectiuni la nivelul stomacului, din cauza imposibilitatii de a mesteca alimentele corespunzator.

 

De aceea, daca suferi de edentatie, apeleaza din timp la un tratament cu proteze dentare. Astfel, vei reusi sa consumi din nou alimentele favorite si te vei bucura de un zambet fermecator. Aceasta solutie este la indemana oricui, deoarece nu are un cost ridicat, dar pentru a fi sigura ca te vei bucura de cele mai bune servicii, apeleaza la o clinica stomatologica cu renume, precum Dental Excellence.

 

Proteze dentare fixe sau mobile?

In functie de pricipiul de functionare, exista doua mari tipuri de proteze dentare: fixe si mobile. Ambele optiuni te pot ajuta sa ai o dantura functionala cu un aspect natural, insa exista anumite diferente in ceea ce priveste stabilitatea pe care o ofera si modul de ingrijire.

 

Iata ce trebuie sa stii despre fiecare tip de proteze:

 

1. Protezele fixe

Tratamentul cu proteze dentare fixe imbunatateste sanatatea cavitatii bucale si ofera o mare stabilitate, datorita inserarii implanturilor. Aceasta metoda suplineste lipsa structurii osoase si scade riscul atrofierii osoase.

 

In plus, daca vei alege o proteza fixa pe implanturi, nu va trebui sa o indepartezi pentru a o curata si nici nu vei avea grija ca ea s-ar putea desprinde accidental. Acest dispozitiv protetic iti ofera garantia unei danturi rezistente care te va ajuta sa mananci si sa vorbesti la fel cum o faceai in trecut.

 

In ceea ce priveste ingrijirea, este important sa stii ca proteza dentara fixa necesita o curatare foarte buna si vizita periodica la cabinetul medical pentru a verifica sanatatea orala. De asemenea, trebuie sa stii ca nu este indicat sa consumi alimente si bauturi la temperaturi foarte ridicate.

 

2. Protezele mobile

Acestea pot fi totale sau partiale si sunt construite in laboratorul de tehnica dentara. Protezele mobile totale inlocuiesc arcadele dentare, iar cele partiale se sprijina pe dintii alaturati. Acestea pot fi prinse pe capse, culise sau crosete.

 

Daca vei opta pentru tratamentul cu proteze dentare mobile, atunci trebuie sa stii ca va fi necesar sa indepartezi si sa igienizezi dispozitivul protetic dupa fiecare masa si in fiecare seara.

 

In cazul in care alegi proteza mobila partiala, medicul specialist te va invata cum sa o ingrijesti pentru a evita aparitia cariilor la dintii tai naturali sau a bolii parodontale.

 

Asadar, acum ca ai aflat care sunt diferentele intre cele doua tipuri de proteze, programeaza-te la clinica stomatologica Dental Excellence si alege cea mai buna solutie pentru tine. Vei beneficia de tratamente moderne realizate cu o aparatura de ultima generatie si vei invata de la specialisti cum sa ai grija de dantura ta.
 

La Dental Excellence, serviciile sunt ireprosabile, preturile sunt accesibile si beneficiezi de posibilitatea de a achita tratamentul in rate!


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0