Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vacanta la mare: evenimente pentru toate gusturile in statiunea Mamaia

de Sunt Fericita la 2016-07-18
Vacanta la mare: evenimente pentru toate gusturile in statiunea Mamaia
Fie ca vrei sa dai o fuga pentru un weekend, fie ca alegi un sejur de cateva zile, cu siguranta vacanta pe litoralul romanesc te va surprinde placut si vei avea multe locuri de vizitat si evenimente pentru toate gusturile care te asteapta, zi sau noapte.


Asociatia Litoral - Delta Dunarii organizeaza, in fiecare joi (pana pe 4 august) in statiunea Mamaia si Satul de Vacanta, 'Parada Personajelor de Poveste', cu mascote ale celor mai indragite personaje din desene animate sau povesti, cu jongleurii si clownii Circului Globus si cu echipele FreeWheel, care va invita la un test drive pe hooverboards (placile electrice de scooter). In fiecare joi, in Satul de Vacanta Mamaia, incepand cu ora 18:00, la 'Aventura in Lumea Povestilor' vor fi organizate concursuri, momente artistice, concerte, iar in Statiunea Mamaia, ora 19:00 'Parada Personajelor de Poveste' mascotele din desene vor porni intr-o parada pe traseul Piateta Cazino — Piateta Perla — Satul de Vacanta. In seara aceasta, paradei I se vor alatura si luptatorii Galei SuperKombat, iar in Satul de Vacanta, se va canta si dansa pe ritmuri latino alaturi de invitatul special, Lucian Colareza, fost concurent Vocea Romaniei. (https://www.facebook.com/events/1033888890039423/)

Turistii au la dispozitie ca si mijloc de transport, pentru a evita aglomeratia, autobuzele supraetajate RATC, cu rute noi estivale, dar pot alege sa traverseze statiunea Mamaia, pana la Piateta Cazino, cu telegondola, urmand a se bucura si de privelistea statiunii de la inaltime. Pentru a combina o zi intreaga de distractie cu statul la soare si la piscine, turistii si constantenii sunt asteptati in parcul acvatic Aqua Magic, care, pe langa ofertele de sezon, organizeaza petreceri cu invitati speciali, concerte si animatie pe piscina, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

Daca sunteti la mare in familie, cu cei mici, nu ratati o experienta la circ, unde veti avea parte de spectacole impresionante de la care nu vor lipsi dresajul de animale, acrobatii la inaltime si jonglerii. Aveti posibilitatea sa alegeti Circul Globus, care va asteapta la Pavilionul Expozitional Constanta sau Circul Americano, vis-a-vis de parcarea hotelului Rex din Mamaia.

Pentru devoratorii de cultura, un nou concept de evenimente a debutat weekendul acesta, la Piateta Cazino Mamaia, 'Caruselul COOLtural', alaturi de Horatiu Malaele si Ion Caramitru, care au povestit 'Cate-n luna si in stele'. (https://www.facebook.com/events/299490643774505/)

Evenimentele se tin lant in statiunea Mamaia, cu activitati pentru familii, de relaxare, distractie pentru cei mici, sporturi pe plaja sau nautice, pe piscinele hotelurilor, zumba sau aerobic, iar atentia celor mari se indreapta in weekend catre petrecerile cu invitati speciali, internationali, pe care le organizeaza cluburile in fiecare weekend, pe plaja sau la piscina.

Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vacanta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre statiunea mamaia

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre evenimente

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre concediu

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0