Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ingrijirea pielii cu sare amara

de Sunt Fericita la 2021-02-24
Ingrijirea pielii cu sare amara
Nu stiati ca sarea amara are un efect neasteptat de benefic asupra pielii, asa-i? Iata cum puteti obtine un tratament de salon in propria dumneavoastra casa, unde va veti bucura de liniste si confort.


Daca va doriti o piele sanatoasa si linistita, atunci va trebui sa urmati cateva tratamente care s ava asigure o buna hidratare si protejare a acesteia. Recomandarea noastra este sa apelezi la remediile pe baza de sare amara, intrucat pot fi foarte ajutatoare in astfel de situatii.

Nu trebuie folosita in consumul alimentar, ci va trebui sa realizati din aceasta o masca. Nu uitati ca sarea ajuta la retentia de apa si va poate ajuta sa acumulati in plus in greutate. Daca veti folosi sarea amara sub forma de masca, atunci veti putea obtine fara probleme un ten luminat si sanatos, proaspat eliberat de celule moarte si cu tesuturile hidratate in profunzime.

Daca doriti sa extindeti tratamentul cu aceasta, atunci veti avea nevoie si de ulei de masline, dar si de zat de cafea. Amestecati ingredientele pana obtineti o pasta pe care s-o intindeti apoi pe pielea un pic umeda. Va face minuni daca veti freca si un pic pe intregul corp pentru cateva minute. Dupa ce ati realizat tot procesul acesta, clatiti-va cu apa calduta si eliminati-o incet de pe corp. Nu doar ca va va lasa piele fina, dar va ajuta si cu circulatia punandu-va sangele in miscare.

Avand in vedere ca fata e primul lucru pe care-l observa cei cu care interationam, ne dorim un ten frumos si sanatos care sa fie atragator, asa ca in loc sa cheltuiti banii pe creme scumpe puteti realiza o masca din sare amara si miere de albine cu ulei de masline. Adaugati si un pic de zeama de lamaie si aplicati masca pe fata pentru 10 minute. Veti vedea cum in scurt timp veti scapa de puncte negre, iar tenul dumneavoastra va fi frumos si stralucitor. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.4 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0