Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti ingrijesti pielea uscata fara produse cosmetice

de Sunt Fericita la 2019-02-22
Cum iti ingrijesti pielea uscata fara produse cosmetice
Majoritatea oamenilor se confrunta cu o piele uscata mai ales in sezonul rece. Pentru a trata pielea uscata nu este nevoie sa folosesti intotdeauna o serie de produse cosmetice. Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa iti ingrijesti pielea!


In comert gasim o multime de creme de corp care promit o hidratare intensiva a pieliii, insa dincolo de aceste mici strategii de marketing, sa stii ca este foarte simplu sa iti ingrijesti pielea uscata si mai ales sa previi uscarea pielii fara ajutorul produselor cosmetice. Afla ce trebuie sa faci!
 

Trucuri de ingrijire pentru pielea uscata
 

Alege haine din materiale de calitate. Daca iti doresti o piele catifelata si hidratata, atunci poarta haine din bumbac. Nu spunem ca trebuie sa iti schimbi complet garderoba, insa cel putin hainele pe care le iei direct pe piele incearca sa fie doar din bumbac. In felul acesta vei preveni aparitia anumitor boli de piele precum eczeme sau psoriazis. 
 
Hidrateaza-te. Renunta la bauturile accidulate care contin cantitati mari de zahar si incearca sa consumi cat mai multa apa in fiecare zi. Pentru a evita deshidratarea, fereste-te de alimentele cu sare in exces.
 
Consuma mai mult peste. O piele sanatoasa se vede si in urma unei diete alimentare sanatoase. Daca vrei sa ai o piele hidratata, atunci introdu pestele in meniul tau cat mai des. 
 
Consuma vitamine si proteine. Vitaminele au o importanta majora in aspectul pieli. Daca vrei sa ai o piele sanatoasa, atunci consuma cat mai multe legume si fructe proaspecte si surse de antioxidanti. In plus, consumul regulat de vitamine si proteine te va ajuta sa previi imbatranirea prematura a pielii. 
 
Fa sport. Sportul te ajuta sa iti pui sangele in miscare si ajuta sistemul limfatic, lucru care este extrem de important pentru o piele sanatoasa. Chair daca ti se pare o provocare grea, incepe cu exercitii putine si simple. Antrenamentul zilnic te va ajuta sa iti imbunatatesti aspectul pielii, iar rezultatele se vor vedea garantat. 
 
Ai grija la schimbarile pielii. Atunci cand in organismul tau ceva nu functioneaza tocmai bine, pielea iti ofera cateva indicii. Pielea mult prea uscata sau cu imperfectiuni trebuie atent ingrijita. Daca observi anumite semne grave, atunci mergi la medicul deramatolog pentru a te asigura ca nu exista probleme.
 
O piele sanaoasa si perfect hidratata iti va da incredere in tine, asa ca acorda o atentie majora acestor mici trucuri de ingrijire. 


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0