Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lady Gaga vine in piata Constitutiei

Lady Gaga vine in piata Constitutiei
Concertul Lady Gaga din 16 august programat initial pe Arena Nationala se muta in Piata Constitutiei, pentru fanii artistei urmand sa fie disponibila o noua categorie de bilete.


"Decizia a fost luata din considerente de ordin logistic, pregatirea productiei necesitand mult mai mult timp decat cel preconizat initial, fapt care ar fi afectat meciul de fotbal FC Dinamo - FC Barcelona, programat cu doar cateva zile inainte de concert", se arata in comunicatul citat.
In urma schimbarii locului in care se va desfasura evenimentul, noul amplasament va permite ca incepand de marti, 31 iulie, sa fie disponibila o noua categorie de bilete - in picioare, "Gazon C", acestea urmand sa poata fi achizitionate la pretul de 70 de lei pana pe 6 august si 90 de lei pana pe 15 august, inclusiv. In ziua concertului biletele la "Gazon C" vor putea fi achizitionate la intrarea in zona de concert la pretul de 110 lei.
Set-up-ul evenimentului in noul spatiu va include locuri in tribune, acestea fiind adaptate la categoriile de bilete vandute deja pentru Arena Nationala si renumerotate corespunzator. Se vor pastra categoriile de pret anuntate initial pentru biletele cu loc, acestea urmand a fi insa dispuse mai aproape de scena, avand o vizibilitate optima. Nici pe gazon categoriile de bilete nu vor suferi modificari.
Show-ul Lady Gaga de la Bucuresti face parte din turneul "The Born This Way Ball", evenimentul fiind organizat de Emagic.
Concertul din Romania este cel de-al doilea show al artistei confirmat in turneul sau european, dupa cel din Bulgaria, acestea fiind de altfel singurele tari din sud-estul Europei incluse in turneul "The Born This Way Ball".
"The Born This Way Ball" este cel de-al treilea turneu din cariera artistei si primul programat dupa "The Monster Ball", ce s-a desfasurat in perioada 2009-2011 si care a stabilit noi recorduri de audienta, aproape 2,5 milioane de spectatori in 201 de show-uri. Lady Gaga a pregatit pentru fanii sai un nou concept, o noua scena si o noua productie.
In acest nou turneu, Lady Gaga va interpreta atat hiturile de pe cel mai recent album, "Born This Way", cat si piese de pe albumele "The Fame" si "The Fame Monster". Concertele din Europa vor fi deschise de trupa The Darkness, reunita recent, si de Lady Starlight.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lady gaga

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ball

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0