Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mai multe perechi de pantofi, vandute cu 850.000 de dolari

de Sunt Fericita la 2019-07-18
Mai multe perechi de pantofi, vandute cu 850.000 de dolari
Mai multe perechi de pantofi sport au fost vandute la o licitatie organizata de Sotheby`s cu 850.000 de dolari. Suma a fost achitata de un canadian.


Lotul a fost initial inclus intr-o vanzare online propusa de Sotheby's in parteneriat cu site-ul specializat Stadium Goods, care cuprindea 100 de perechi.
 
Antreprenorul canadian Miles Nadal (61 de ani) s-a oferit sa cumpere intregul set, insa proprietarul acelei perechi a refuzat, preferand sa o vanda separat.
 
Pretul de achizitie este de departe cel mai mare atins vreodata de o pereche sau o colectie de pantofi sport, chiar daca cele mai multe vanzari intre persoane particulare sunt confidentiale.
 
Printre cele 99 de seturi de obiecte de incaltaminte se afla in principal pantofi Nike, dintre care se remarca doua perechi de Nike Mag, un model futurist inspirat de filmul "Inapoi in viitor II". Valoarea uneia dintre ele, fabricata in 2016 in doar 89 de exemplare, a fost estimata intre 50.000 si 70.000 de dolari.
 
O alta raritate o reprezinta cinci perechi din colectia limitata realizata de rapperul american Travis Scott pe modelul Air Jordan 4, cu o valoare estimata intre 45.000 si 60.000 de dolari.
 
Printre numeroasele modele Jordan figureaza si o pereche de Air Jordan 11, conceputa special cu ocazia retragerii jucatorului de baseball Derek Jeter, in doar cinci exemplare. Pretul acestei perechi a fost estimat intre 40.000 si 60.000 de dolari.
 
Recordul pentru vanzarea unei singure perechi de pantofi sport este de 190.372 de dolari, in 2017. Este vorba despre o pereche de Converse Fastbreak purtata de vedeta americana de baschet Michael Jordan in timpul finalei olimpice din 1984, noteaza Agerpres care citeaza AFP.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pantofi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre perechi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dolari

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0