Restaurantul cu specific romanesc va avea 200 de locuri si va functiona intr-un spatiu inchiriat, cu parter si crama, in Centrul Vechi al Bucurestiului. "Am refacut toate retetele vechi de acum 200 de ani. Nu va fi un restaurant cu mititei, ci unul pentru oameni fini. Restaurantul, in al carui nume va fi si Dinescu, va avea si un subtitlu: In cautarea savorilor pierdute", a spus Dinescu.
El a vandut la sfarsitul lunii iulie firma Agroindustriala Giubega, care administreaza 800 de hectare de teren agricol, catre un om de afaceri turc. "Am vandut pentru ca nu vreau sa ma mai ocup de agricultura mare. Vreau sa ma ocup doar de turism, cultura si viticultura", declara Mircea Dinescu la inceputul lunii septembrie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
