Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nu ai chef de sport? Iata cum te urnesti, totusi...

de Sunt Fericita la 2015-03-24
Nu ai chef de sport? Iata cum te urnesti, totusi...
Nu de alta dar kilogramele in plus au cam inceput sa se vada. Si solutia nu este sa iti iei haine noi, in care sa incapi mai bine.


Solutia este sa dai jos din kilograme pana in acel punct in care sa iti cumperi haine noi de care sa fii si mai mandra decat de cele in care intri acum.

Cum poti face acest lucru daca din nascare pare ca detesti ideea de sport? Nu iti place efortul, preferi sa stai la un film si sa rontai chipsuri, nu iti place nici sa transpiri si nu ai chef sa mergi la sala...

Stim. Nici noua nu ne surade intotdeauna ideea de a face sport. Si totusi...

Iata cateva sfaturi pentru a te urni acum:

1. Transforma totul intr-un joc dragut. Daca tu slabesti 3 kilograme in prima luna de sport intens, ai voie sa iti cumperi blugi noi si chiar si o geanta frumoasa.

Daca din prima luna nu scapi decat de un kilogram, poti sa iti cumperi doar un tricou. Tu alegi cat de mult vei munci pentru ceea ce iti doresti.

2. Daca nu iti place sa alergi, poti sa alegi yoga. Alege ce doresti tu. Nu te obliga nimeni sa faci sport intr-o maniera care nu te binedispune.

3. Ia-ti un partener de sport pentru a trece peste orice obstacol si pentru a evita sa renunti la sport. Daca ea nu are chef de sport, o poti incuraja tu. Daca tu nu ai chef de sport, te suna ea :)

4. Sportul nu trebuie sa fie un obicei singular. La pachet trebuie sa vina si o dieta bine pusa la punct.

5. Foloseste cateva modele de femei pe care le admiri si care au silueta la care visezi tu. Poate ca vrei sa arati ca Angelina Jolie sau ca Cameron Diaz. Alege-ti un model si nu uita sa faci sport daca iti doresti sa arati si tu astfel. Nimeni nu a slabit stand in canapea. Nici macar vedetele!

6. Fa sport acasa daca nu ai chef sa mergi la sala. Nu trebuie neaparat sa parcurgi distante mari pentru a face sport si nici sa iti strici programul de lucru sau de odihna. Poti sa faci sport acasa, dimineata sau seara. Cel mai bine este dimineata, dupa ce te-ai trezit, inainte de dus.

Spor la sport!

sursa: StockPhoto.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.88 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0