Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Petrecere de casa noua. Idei si sfaturi practice pentru organizarea evenimentului

de Sunt Fericita la 2022-04-11
Petrecere de casa noua. Idei si sfaturi practice pentru organizarea evenimentului
Mutarea intr-o casa noua este un eveniment special in viata fiecaruia, asa ca daca vrei sa marchezi acest moment cu o petrecere pe cinste, alaturi de cei dragi, iata cateva sfaturi si idei, care te-ar putea inspira sa organizezi o petrecere de casa noua reusita!


Pregateste-ti locuinta

Inainte de a organiza o petrecere de casa noua trebuie sa te asiguri ca intreaga locuinta este pregatita pentru a fi prezentata musafirilor. Pe langa terminarea renovarilor, va trebui sa te ocupi si de curatenia generala, astfel incat intreaga locuinta sa arate impecabil. Verifica fiecare camera si asigura-te ca totul este in regula. De asemenea, casa trebuie sa fie pregatita pentru primirea oaspetilor, asa ca ar fi indicat sa asezi strategic anumite piese de mobilier, astfel incat invitatii sa aiba loc sa socializeze si sa se bucure de timpul petrecut in noua ta casa. 

Organizeaza o petrecere dupa personalitatea ta

Prietenii tai te cunosc foarte bine si cu siguranta se simt foarte bine in compania ta, asa ca atunci cand o organizezi o petrecere de casa noua, asigura-te ca atmosfera te reprezinta cu totul. Daca esti o fire relaxata si retrasa, poti organiza o petrecere cu ceai, biscuiti si prajituri, in stil britanic. Iar daca de obicei esti sufletul petrecerii, atunci poti pregati un gratar in curte, cu muzica si jocuri pentru prietenii tai. De asemenea, poti organiza si o petrecere cu stil, organizand o masa cu specific italian, de unde nu ar trebui sa lipseasca limoncello sau prosecco si celebrul tiramisu la desert.

Creeaza o atmosfera inedita cu ajutorul decoratiunilor

O petrecere cu decoratiuni va fi intotdeauna mult mai animata, asa ca lasa-ti creativitatea sa lucreze si gandeste-te ce fel de decoratiuni s-ar potrivi pentru petrecerea ta de casa noua. Poate niste aranjamente florale sau niste ghirlande cu beculete? Cu siguranta ar arata minunat, mai ales daca planuiesti sa iti decorezi si gradina. In schimb, pentru living poti alege niste sfesnice cu lumanari sau baloane colorate pentru decor de la Articole Petreceri. De asemenea, poti alege si un set de pahare festive, pe care le poti personaliza cu panglici colorate.

Alege un meniu potrivit 

Decoratiunile au un rol esential in cadrul oricarei petreceri, insa, meniul este un detaliu la fel de important, pe care nu il poti trece cu vederea. Iar daca vrei sa fii o gazda minunata, atunci va trebui sa te gandesti la toate aspectele. Incearca sa nu alegi preparate care ti-ar putea murdari canapeaua sau covorul, sau feluri de mancare dificil de servit. 

Poti pregati un bufet suedez cu gustari delicioase, cum ar fi mini-tarte sau mini-briose cu legume sau cane, frigarui, o selectie de branzeturi cu struguri si nuci, legume pane, quesadilla sau bruschete. In general, varianta unui bufet suedez este potrivita pentru petrecerile de casa noua in care spatiul nu iti permite sa organizezi o masa prea mare. 

In schimb, daca stai la casa si ai o gradina generoasa, poti sa organizezi petrecerea in curte. Astfel, poti profita de spatiul disponibil pentru a organiza un gratar si pentru a servi si alt fel de preparate, cum ar fi pizza sau burgeri.

De asemenea, poti lua in calcul si un meniu bazat doar pe deserturi, organizand un candy bar cu briose, tarte, clatite, gogosi si multe alte bunatati. Si nu uita sa tji cont si de preferintele prietenilor tai. In grupul tau de invitati s-ar putea numara si persoane care prefera un meniu vegan.

Pe cine inviti?

Vrei sa organizezi o petrecere de casa noua si nu stii pe cine sa inviti? In primul rand ar trebui sa te gandesti la spatiul de care dispui. Daca locuiesti intr-un apartament cu doua camere, vei avea doar livingul la dispozitie, unde vei putea invita in jur de 6-8 persoane. Acestia pot fi cei mai buni prieteni, colegii de munca, de facultate sau chiar membrii familiei sau noii tai vecini. In schimb, daca locuiesti la casa, poti profita si de spatiul din gradina, pentru a extinde lista de invitati.

Daca ai terminat cu amenajarile si curatenia generala, poti incepe deja cu planurile pentru petrecerea de casa noua. Iar pentru putin ajutor, te poti inspira din sfaturile oferite in acest articol.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0