Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Relatia nu mai este ca la inceput? Cum poti sa reaprinzi iubirea?

de Sunt Fericita la 2015-04-22
Relatia nu mai este ca la inceput? Cum poti sa reaprinzi iubirea?
Haideti sa fim serioase. Poate ca iubirea nu s-a dus. Doar ca nu mai este pasiune. Nu te mai suna de 3-4 ori pe zi. Nu iti mai da mesaje in care sa te alinte si cand ajungi acasa, inainte sa te sarute cu pasiune, cauta in sacose sa vada daca i-ai luat gel de dus sau berea lui preferata.


Interesant... Sa vedem cum putem sa refacem lucrurile ca totul sa mearga asa cum mergea odata, la inceput de tot, cand relatia era proaspata, cand el venea cu flori si sampanie, cand tu nu mai puteai de nerabdare sa il vezi...

1. Fa-i o surpriza placuta. Mai tii minte ca inainte iti cumparai foarte des lucruri care sa il tina in suspans: lenjerie intima, parfum nou, gel de dus pentru catifelarea pielii, cercei si alte bijuterii, blugi care sa iti scoata in evidenta forma picioarelor...

Daca nu mai investesti la fel de mult efort in aceasta directie, nici nu este de mirare ca lucrurile nu mai merg ca la inceput.

2. Fii tu insati, fii vesela si optimista. Nimic nu spune "pleaca" mai repede decat atitudinea ta. Daca esti deprimata ca lucrurile nu mai sunt ca la inceput, cea mai grava greseala este sa arati acest lucru. Nu ii cere socoteala, nu ii cere explicatii. Pur si simplu trebuie sa fii tu insati, sa fii optimista, vesela si naturala. Cu siguranta de asta s-a indragostit de la bun inceput.

3. Descopera daca s-a schimbat ceva in relatia dintre voi doi... Se prea poate ca raceala de acum sa fie un efect natural a ceva ce s-a petrecut nu de prea mult timp... Poate ca ai facut ceva. Poate ca la mijloc este o cearta pe care nu ati discutat-o. Poate ca l-a deranjat ceva si nu ti-a spus. Raceala este fireasca. Si mai firesc este sa comunicati, caci fara comunicare nicio relatie nu poate supravietui.

Asa ca daca stii ca tu depui toate eforturile pentru a mentine relatia plina de pasiune, atunci poate este momentul sa il chemi la o cina romantica, sa deschizi subiectul si sa pui punctul pe 'i'. Incepe cu "Iubitule, hai sa vorbim despre noi..." si vezi unde duce discutia. Poate va dori sa iti spuna el ce se intampla. Poate va fi nevoie sa il tragi putin de limba.

Esential este sa afli ce se intampla intre voi, ce se poate face si daca exista cale de a repara totul. Se prea poate ca la mijloc sa existe o mica nelamurire, o greseala de comunicare, o scapare banala. Daca o lasi netratata, poate deveni finalul relatiei.

sursa foto: StockPhoto.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.58 din 5 - 12 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0