Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Remediu natural pentru astm, bronsite si alergii

de Sunt Fericita la 2018-12-07
Remediu natural pentru astm, bronsite si alergii
Uita de problemele respiratorii si bucura-te de o incredibila stare generala de bine!


In 1843, un oficial polonez pe probleme de sanatate, Felix Bochkowski, aflat intr-o vizita la mina de sare Wieliczka de langa Cracovia, a remarcat un lucru complet neobisnuit: incidenta bolilor respiratorii in randul minerilor era extrem de scazuta.
 
Bochkowski nu se astepta la asa ceva. Era convins ca mineritul, adica lucrul la mare adancime, in spatii inguste pline de praf si de mizerii, este automat asociat cu o rata mare a bolilor respiratorii. Totusi, minerii, in marea lor majoritate, pareau sa fie imuni la alergii, astm, bronsite si alte afectiuni de acest gen.
 
Secretul sanatatii lor il constituia insasi SAREA pe care o extrageau.
 
Felix Bochkowski si oamenii de stiinta ai vremii nu stiau atunci ca aerul sarat dizolva flegma si mucusul, elimina impuritatile de pe caile respiratorii si ucide micro-organismele responsabile de aparitia infectiilor. Dar, in scurt timp, cercetarile si studiile aprofundate determinate de descoperirea din mina Wieliczka au dovedit ca exact asa stau lucrurile.
 
Ca urmare, mii de oameni au luat cu asalt salinele din intreaga Europa, cautand sa beneficieze de acest remediu 100% natural pentru problemele lor respiratorii. Si s-au intors de acolo pusi pe picioare, intremati, vindecati nu numai de afectiunile mentionate mai sus (astm, bronsite, alergii), ci si de febra fanului, tuse cronica, sforait sau diverse dificultati respiratorii create de fumat sau de poluare.
 
Aerul poluat constituie principala cauza de cancer in mediul urban, avertizeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii. Emisiile produse de procesele industriale si de traficul rutier sunt responsabile pentru aparitia unor afectiuni diverse – alergii, bronsite, sinuzite, astm, cancer – care duc anual la 370.000 de decese premature doar in Europa si la scurtarea sperantei de viata cu cca 8 luni. 
 
Acum poti beneficia si tu de acest remediu!
 
15 minute pe zi, in confortul propriei locuinte, timp de 30 de zile, fara niciun risc!
 
Iata o propunere de nerefuzat: ocazia sa te bucuri oricand, in confortul propriului domiciliu, de o cura sanatoasa de aerosoli salini!
 
Nu e nevoie sa faci o excursie la o salina sau pe litoral. Cura de care iti vorbesc (si pe care o poti repeta in orice zi, la orice ora!) dureaza doar 15-20 de minute/zi si este posibila gratie unui dispozitiv portabil foarte ingenios – Inhalatorul cu sare de Himalaya!
 
Inhalatorul in cauza are o constructie foarte simpla, dupa cum se observa in imaginea alaturata: este vorba despre un recipient ceramic deschis la capatul superior si prevazut cu un filtru ceramic la capatul inferior, in interiorul caruia au fost introduse cristale de sare.
 
In momentul in care tragi aer in piept prin capatul superior, fluxul de aer inspirat trece prin cristalele de sare si creeaza astfel acei aerosoli benefici pentru intreg aparatul respirator, foarte eficienti in indepartarea impuritatilor, in fluidizarea mucozitatilor si in eliminarea toxinelor.

inhalator astm bronsita
 
Foloseste inhalatorul doar 15 minute in fiecare zi si vei experimenta, garantat, o ameliorare a problemelor tale respiratorii. Da, e chiar atat de simplu!
 
Vei simti efectele inhalatorului cu sare de Himalaya dupa doar doua saptamani!
 
Toate studiile asupra efectelor inhalatorului cu sare de Himalaya au aratat fara niciun dubiu o ameliorare semnificativa a simptomelor afectiunilor respiratorii dupa numai doua saptamani. Iar sarea de Himalaya, in general, s-a dovedit ca prezinta numeroase avantaje:
  • previne bolile cardiovasculare
  • previne bolile aparatului respirator si imbunatateste functiile plamanilor
  • mentine un pH optim in organism
  • reduce semnele imbatranirii
  • imbunatateste calitatea somnului
  • creste libido-ul
  • previne deshidratarea
  • previne durerile musculare
  • intareste oasele
  • scade tensiunea arteriala
  • imbunatateste circulatia sanguina
  • ajuta la curatarea organismului de metale grele
 
Retine! Inhalatorul are o constructie simpla si este 100% natural, nu necesita o sursa de electricitate sau baterii. Si il poti folosi fara grija timp de 30 de zile! Daca la sfarsitul acestei perioade nu esti multumit de rezultate, returneaza-l si vei primi integral banii inapoi!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.56 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sare de himalaya

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0