350 gr faina
150 gr unt, moale
2 oua
75 gr zahar
Preparare:
Ouale se freaca cu zaharul, dupa care se incorporeaza untul si apoi faina. Daca e nevoie, se mai poate adauga faina, pana aluatul se desprinde de marginile tavii. Cand e gata, aluatul se da la frigider cam o jumatate de ora, dupa care poate fi folosit.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
