350 gr faina
150 gr unt, moale
2 oua
75 gr zahar
Preparare:
Ouale se freaca cu zaharul, dupa care se incorporeaza untul si apoi faina. Daca e nevoie, se mai poate adauga faina, pana aluatul se desprinde de marginile tavii. Cand e gata, aluatul se da la frigider cam o jumatate de ora, dupa care poate fi folosit.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
