350 gr faina
150 gr unt, moale
2 oua
75 gr zahar
Preparare:
Ouale se freaca cu zaharul, dupa care se incorporeaza untul si apoi faina. Daca e nevoie, se mai poate adauga faina, pana aluatul se desprinde de marginile tavii. Cand e gata, aluatul se da la frigider cam o jumatate de ora, dupa care poate fi folosit.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 2.5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!