350 gr faina
150 gr unt, moale
2 oua
75 gr zahar
Preparare:
Ouale se freaca cu zaharul, dupa care se incorporeaza untul si apoi faina. Daca e nevoie, se mai poate adauga faina, pana aluatul se desprinde de marginile tavii. Cand e gata, aluatul se da la frigider cam o jumatate de ora, dupa care poate fi folosit.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
