4 oua
200 g faina
250 g zahar
2 linguri ulei
Preparare:
Se bat albusurile cu zaharul pana iese o spuma tare, dupa care se inglobeaza, pe rand, galbenusurile; urmeaza faina si uleiul. Se amesteca usor pana la omogenizare. Este un aluat de pandispan perfect pentru tarte sau prajituri cu fructe.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
