4 oua
200 g faina
250 g zahar
2 linguri ulei
Preparare:
Se bat albusurile cu zaharul pana iese o spuma tare, dupa care se inglobeaza, pe rand, galbenusurile; urmeaza faina si uleiul. Se amesteca usor pana la omogenizare. Este un aluat de pandispan perfect pentru tarte sau prajituri cu fructe.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
