4 oua
200 g faina
250 g zahar
2 linguri ulei
Preparare:
Se bat albusurile cu zaharul pana iese o spuma tare, dupa care se inglobeaza, pe rand, galbenusurile; urmeaza faina si uleiul. Se amesteca usor pana la omogenizare. Este un aluat de pandispan perfect pentru tarte sau prajituri cu fructe.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.56
din 5
- 8 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!