Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Rochii de mireasa alese de celebritati. Care este preferata ta?

de Sunt Fericita la 2015-08-13
Rochii de mireasa alese de celebritati. Care este preferata ta?
Cum arata nunta perfecta in viziunea ta? Recunoaste, inca de cand erai doar o copila, visai sa porti faimoasa rochie alba, de printesa, cu volanase sau dantela, cu voal sau diadema, cu trena sau cu pietre pretioase, speciala pentru cel mai important eveniment din viata ta.


Din copilaria si pana la momentul in care ti-ai intalnit alesul, planurile tale s-au schimbat de multe ori, la fel si preferintele si chiar intreaga viziune asupra nuntii. Daca in urma cu cativa ani visai la o petrecere grandioasa, la un ballroom luxos, poate acum iti doresti un eveniment restrans, o petrecere pe plaja, unde invitatii sa poata dansa in picioarele goale pana la rasarit.

Trendurile se schimba in fiecare an, multe dintre ele fiind influentate de celebritati, atat in materie de tendinte vestimentare, cat si de decor, organizare si invitati. Nuntile celebritatilor sunt organizate de obicei intr-un stil fastuos, in palate sau gradini cu vegetatie luxurianta sau chiar pe malul marii. Indiferent de locul de desfasurare ales, astfel de evenimente sunt urmarite tot timpul cu curiozitate pana la cele mai mici detalii.

Nunta Sofiei Hellqvist cu printului Suediei, Carl Philip, singurul baiat al regelui Carl Gustaf al III-lea, in ordinea succesiunii la tron, a adus in prim-plan familiile regale din intreaga lume si alegerile lor vestimentare in cazul unor astfel de ceremonii fastuoase cu aer de basm. Sofia s-a orientat catre delicata dantela care i-a imbracat bratele si decolteul, pastrand totusi sex-appeal-ul intr-o doza bine echilibrata. Tinuta a fost desavarsita printr-o tiara pretioasa, cercei cu diamante si un voal lung prins la spate de coafura in forma de coc.

Prezentatoare de televiziune in Italia si membra a unei familii aristocrate, Beatrice Borromeo s-a casatorit de curand cu Pierre Casiraghi (cel mai mic fiu al lui Caroline, Printesa de Hanovra).  Daca la cununia civila ea a purtat o rochie roz pudrat, din muselina de matase si dantela, Valentino, in schimb la nunta ea a optat pentru doua rochii Armani Prive.

Mostenitoarea Imperiului Hilton, Nicky a fost cea mai "cheltuitoare" mireasa in acest an, optand pentru o rochie Valentino care a costat 70.000 de euro la care a adaugat pantofi Loboutin personalizati si un voal foarte lung, brodat pe margini. Investitia nu a contat insa, intrucat Nicky s-a casatorit cu bancherul James Rothschild, in Marea Britanie, la Kensington Palace.

Tot in Marea Britanie, Guy Ritchie s-a recasatorit la un conac englezesc din Wiltshire, intr-o gradina ce parea rupta din basmul Alice in Tara Minunilor. Dupa Madoonna, aleasa inimii lui este modelul in varsta de 33 de ani, Jacqui Ainsley. Mama a trei copii, Jacqui a purtat o rochile Phillipa Leplay din dantela cu un voal foarte lung.

Tinute de basm, ca ale celebritatilor, puteti gasi in variante mult mai accesibile aici.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rochii de mireasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nunta

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0