Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tendinte pentru o nunta chic in toamna 2012

Tendinte pentru o nunta chic in toamna 2012
In toamna 2012 se poarta nuante de rosu si culori metalice, rochii de mireasa romantice si mancare in ton cu anotimpul. Iata cum ar trebui sa arate o nunta tomnatica...


Tendinte pentru o nunta chic in toamna 2012: INVITATIILE in sine trebuie sa aiba un design simplu si culori potolite, dar sa fie accentuate de detalii deosebite, semne caligrafice indraznete si plicuri imprimate cu diferite modele. Pentru toamna, se pot folosi diferite ilustratii reprezentative cu frunze, borduri cu fructe de padure, pot fi folosite culori specifice sau indraznete precum purpuriu, verde sau roz.
Tendinte pentru o nunta chic in toamna 2012. ROCHIA DE MIREASA, vedeta evenimentului, trebuie sa fie vaporoasa si sa dea senzatia de plutire. In 2012 s-au purtat rochii si fuste cu tivul inegal, iar trendul acesta se pastreaza si la rochia de mireasa. In plus, daca rochia e mai scurta in fata, iti poti etala pantofii. Se mai poarta rochiile cu decolteu in "V" la spate, cu aplicatii de dantela sau imprimeuri florale. Se poarta rochiile de mireasa lungi, cu volane si nu neaparat albe sau crem; daca ai un spirit indraznet, alege nuante de albastrui, ultramarin sau visiniu. Pentru nuntile chic de la oras, se potriveste si o rochie scurta pana la genunchi, cu corset si peplum.
Tendinte pentru o nunta chic in toamna 2012. MACHIAJUL SI COAFURA trebuie sa fie cat mai naturale in sezonul acesta. Se merge pe nuante romantice si blande, bucle naturale, impletituri, cocuri intoarse, iar traditionalul val al miresei nu trebuie sa lipseasca. Accentueaza trasaturile cu un ruj rosu sau caramiziu, iar pentru un efect indraznet, alege visiniu.
Tendinte pentru o nunta chic in toamna 2012. DECORATIUNILE sunt importante la orice nunta. Tendintele dicteaza iarasi naturalete, dar si sensibilitate. Nu mai sunt la moda detaliie monocromatice; se poarta decoratiunile inspirate din natura, jocurile de texturi, accentele romantice. Un design castigator este cel in care combini mese din lemn cu dantela si aranjamente florale somptuoase.
Tendinte pentru o nunta chic in toamna 2012. Buchetul miresei si aranjamentele florale trebuie sa fie in nuante specifice toamnei: rosu, galben, violet, caramiziu. Pentru buchet, poti alege flori mai neobisnuite precum dalia, sedum, lotus, ramurele cu macese.
Tendinte pentru o nunta chic in toamna 2012. TORTUL SI MANCAREA trebuie sa fie reprezentative pentru stilul de viata al mirilor si nuntasilor. Daca tot e o nunta de toamna, se pot alege fructe tarzii si arome specifice: dovleac, fructe de padure, mere, prune, scortisoara, ghimbir.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tendinte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nunta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rochia de mireasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mireasa

Cele mai citite articole

Cu stilul de viata agitat si presiunile zilnice, activitatea fizica poate fi adesea pusa in plan ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0