Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 20 cele mai elegante mirese din toate timpurile

de Alina Ilie la 2014-10-02
Top 20 cele mai elegante mirese din toate timpurile
Topul celor mai elegante mirese din toate timpurile a fost realizat pe baza unui sondaj publicat in revista Brides. Clasamentul a fost intocmit in functie de notele primite de rochiile de mireasa pe care diverse femei celebre le-au purtat in zilele in care s-au casatorit.


Astfel, pe primul loc in topul celor mai elegante mirese din toate timpurile se afla Grace Kelly, actrita americana devenita printesa de Monaco prin casatoria ei cu printul Rainier de Monaco. Pe 18 aprilie 1956 Grace devine printesa de Monaco. In ziua nuntii sale a purtat o rochie cu un design clasic, creata de Helen Rose, o croitoreasa din industria cinematografica.
Coafura frumoasei printese de Monaco a fost realizata de cel mai bun hair-stylist de la studiourile MGM, Sydney Guilaroff.

Sursa foto: thesymmetricswan.com
Pe locul al doilea se afla ducesa de Cambridge, Catherine, gratie rochie sale de mireasa creata de Sarah Burton, designerul casei de moda Alexander McQueen. Rochia pe care Kate Middleton a purtat-o la nunta sa cu prinţul William este considerata de multi specialisti o replica moderna a rochiei de mireasa purtata de Grace Kelly.
Rochia a fost facuta din satin culoarea fildesului si satin alb, iar aplicatiile de dantela pe corset si fusta au fost realizate manual. Trena a avut 2 metri si 70 de centimetri.

Sursa foto: shine.yahoo.com
Carolyn Bessette ocupa locul al treilea. A fost incantatoare la nunta cu John F. Kennedy Jr. intr-o rochie simpla creata de designerul american Narciso Rodriguez. Rochia de mireasa de 40.000 de dolari a fost realizata din matase creponata de culoarea perlelor.

Sursa foto: vanityfair.com
Pe locul 4 se afla Victoria Beckham. In ziua nuntii ei cu fotbalistul David Beckham, in 1999, fosta cantareata pop a imbracat o rochie de mireasa creata de Vera Wang.
Corsetul i-a scos in evidenta talia subtire, iar materialul de culoarea sampaniei a accentuat culoarea pielii. Victoria si-a accesorizat tinuta cu o coronita din aur, incrustata cu diamante.

Sursa foto: blog.theweddingpartystudio.com
In acest clasament Elizabeth Taylor apare de doua ori. Celebra actrita ocupa locul al cincilea cu rochia pe care a purtat-o la prima ei casatorie (din cele sapte), cu Conrad Hilton, in 1950, si locul al 15-lea pentru al treilea ei mariaj, cu producatorul de film Mike Todd, in 1957.
Topul 20 al celor mai elegante mirese este completat de Courtney Cox (cu David Arquette), Salma Hayek (cu Francois-Henri Pinault), Priscila Wagner (cu Elvis Presley), Mia Farrow (cu Frank Sinatra), printesa Anne (cu capitanul Mark Phillips), Diana Spencer (cu printul Charles), Madonna Ciccone (cu Sean Penn), regina Elizabeth (cu printul Philip), Barbara Beaton (cu Alec Hambro), Elizabeth Taylor (cu Mike Todd), Jeanne Biegger (cu Dean Martin), Katie Holmes (cu Tom Cruise), Biana Perez-Mora Macias (cu Mick Jagger), Jacqueline Bouvier (cu John F. Kennedy) si Farrah Fawcett (cu Lee Majors).

Sursa: Mediafax

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rochii de mireasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre victoria beckham

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0